הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בזמן משחק: דפאי דיבר בטלפון ועורר סקנדל

אירוע מביך בברזיל. כוכב קורינתיאנס ניסה לנמק את הסיבה והתנצל

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   23.03.26 - 18:06
Getting your Trinity Audio player ready...

ממפיס דפאי ממשיך לעמוד במרכז תשומת הלב בברזיל, כאשר כמעט כל משחק שלו הופך לסיפור. רק לפני כמה ימים ההולנדי כיכב עם שער מרהיב מול קבוצתו של ניימאר סנטוס. אך במשחק האחרון מול פלמנגו (1:1), התמונה הייתה שונה: דפאיי פתח בהרכב, אך נאלץ לצאת כבר לאחר 22 דקות בעקבות תחושת אי נוחות, ואף ביקש להתחלף בעצמו וירד לחדר ההלבשה.

במחצית השנייה, בזמן שישב על הספסל לצד חבריו, הוא נתפס כשהוא משוחח בטלפון במשך כמה דקות. המצב החריף כאשר אנשי הצוות של קורינתיאנס ניגשו אליו וביקשו שיפסיק. לאחר מכן, דפאיי הסביר את המקרה ברשתות החברתיות והבהיר את כוונותיו.

"רק כדי להבהיר, הרגע שבו השתמשתי בטלפון היה אך ורק כדי לתקשר עם הצוות הרפואי בהולנד באותו רגע. יצאתי החוצה כדי להראות תמיכה בקבוצה שלי, בזמן שיכולתי להישאר בתוך חדר ההלבשה עם הפציעה. אני גם מאוכזב מתוצאת המשחק. אנחנו ממשיכים לעבוד לימים טובים יותר. תמיד יחד".

בגיל 32, דפאיי עדיין שואף לשחק במונדיאל עם נבחרת הולנד. בנוסף, שכרו הגבוה, שמוערך בכ-14 מיליון דולר בשנה, יוצר מתיחות בקבוצה, במיוחד על רקע מצבו הכלכלי של המועדון והחוב כלפיו שמוערך בכ-5.4 מיליון דולר. בעבר טען שיש גורמים שפועלים נגד המועדון ורמז כי חזרתה של הקבוצה לימים של זכייה בתארים אינה לרוחם של כולם, במיוחד כשמדובר בפרטים סביב חוזהו.

-->