הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"לא ראיתי דבר כזה": אקס פ.ס.ז' נזכר בחיפה

צפו בקטע: "הייתה לי מיגרנה מרוב הרעש. האווירה בלתי נתפסת"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   01.04.26 - 18:46
Getting your Trinity Audio player ready...
אמנם עברו כבר כמעט ארבע שנים מאז הערב ההוא בסמי עופר, אבל הזכרונות מהמשחק בין מכבי חיפה לפ.ס.ז' עוד עולים מפעם לפעם לא רק בישראל - אלא גם בצרפת. כעת, אחד השוערים המחליפים של הצרפתים מאותו ערב, אלכסנדר לטלייה היה זה שהעלה את הזיכרון שלו לאחר שנשאל באיזה משחק חוץ הוא חווה את האווירה הטובה ביותר.

"יש אצטדיון אחד שהשאיר עליי רושם, וזה היה כששיחקנו נגד מכבי חיפה בישראל", אמר בראיון לברונו סולומון בצרפת, "זה היה לא ייאמן, מעולם לא ראיתי דבר כזה, זה היה יוצא דופן. כבר בערב שלפני כן במלון, האולטראס של מכבי חיפה הרעישו והדליקו נפצים, כך שהיה קשה להירדם. כשהגענו לאצטדיון, הוא היה קטן יחסית, סביב ה-30,000 מושבים, אבל הכל היה ירוק".
לטלייה המשיך ושחזר: "כל האוהדים היו לבושים בירוק והם שרו מההתחלה ועד הסוף וזה יצר רעש אדיר. אני זוכר שבמחצית הלכתי לפיזיותרפיסטים כי התחילה לי מיגרנה מרוב הרעש. זה באמת הדהד כל כך חזק, ומה שגרם לזה להיות עוצמתי עוד יותר זה שחיפה הבקיעה את השער הראשון, אז האווירה באותו רגע הייתה פשוט בלתי נתפסת, מעולם לא ראיתי דבר כזה. זה היה פשוט מטורף".

שרי כאמור כבש את השער הראשון במשחק והעניק למכבי חיפה תקוות לסנסציה מהגדולות שנראו במפעל, אך ליאו מסי, קיליאן אמבפה וניימאר כבשו אל מול הקהל הירוק, ניפצו את התקוות אך השאירו זיכרון מיוחד.
-->