רגע האמת של הפועל באר שבע. האדומים ישחקו היום במפגש הראשון מבין שניים נגד היריבה הכי קשה שהם יכלו לבקש בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות - הכוכב האדום בלגרד.
ליריבות יש כמובן קשר ישראל, שכן מוחמד אבו פאני ולואיזו שמשחקים בשורות האלופה הסרבית, היא פגשה כבר את מכבי חיפה בפלייאוף והפסידה ובעונה שלאחר מכן הביאה את ברק בכר ועמרי גלזר.
במדינה שיתפו בהכנות. "קרב שיכול לשנות הכל", נכתב ב"מונדו". "במרקאנה יש רק מטרה אחת: להגיע לליגת האלופות". "ננסה להיות מרוכזים, למנוע מהם משחק מעבר מהיר ולכפות את הקצב שלנו. יש להם מעברים מהירים. הם לוקחים סיכונים ורוצים להכתיב את הטון, אז נשאף לחטוף להם כדורים בחצי המגרש שלהם," אמר המאמן דייאן סטאנקוביץ', לקראת המשחק.
בכלי התקשורת המשיכו לנתח. "מצפה להם יריבה מאתגרת בהרבה מגרנאבון הצפון-אירית, אותה הדיחו בקלות בסיבוב המוקדמות הקודם. ב"ש היא קבוצה שמשחקת לחץ גבוה ואגרסיבי ומנסה להכתיב את הקצב מהדקה הראשונה, ומשום כך התעקש הצוות המקצועי של הכוכב האדום שהשחקנים יגיעו רעננים ככל האפשר".
עוד נכתב כי להבדיל מגומלין מול גארנבון, אז העניק מנוחה למספר שחקני מפתח ונתן הזדמנות לשחקנים שהצטיינו במשחקים הקודמים, מול ב"ש יעלה סטאנקוביץ' את ההרכב החזק ביותר שלו. מכיוון שאין בעיות פציעות בסגל, צפויים לא פחות משישה שינויים בהרכב בהשוואה למשחק האירופי האחרון.
מרקו ארנאוטוביץ' כמו גם לואיזוס לואיזו, יתחילו על הספסל, בעוד אבו פאני, כך מדווח, צפוי לעלות ב-11. במדינה התייחסו כמובן גם לעובדה שב"ש איבדה את אקס הכוכב קינגס קנגווה: "זה יתרון נוסף מבחינת האלופה הסרבית, שכן היא איבדה את שחקן המפתח שלה. על הנייר, איכות סגל השחקנים נוטה לטובת הכוכב, אך היא תצטרך להוכיח זאת גם על המגרש אם ברצונה להשיג תוצאה טובה לקראת הגומלין והמשך המאבק על העפלה לליגת האלופות".