הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

תתרגלו: השינוי של ב"ש אחרי עזיבת קנגווה

הקשר שפותח במקומו בהרכב, ההבדל בגישה מהעונה הקודמת ומי שעשויים להשפיע

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   04.08.26 - 19:17
Getting your Trinity Audio player ready...

הפועל באר שבע תפגוש הערב (שלישי) את הכוכב האדום בלגרד למשחק הראשון בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות, והראשון מאז עזיבתו של קינגס קנגווה.

רן קוז'וך פרסם את ההרכב להתמודדות, כשאליאל פרץ פותח על חשבונו של הקשר הזמבי. פרץ כזכור היה מהשחקנים הטובים בליגה בשנה שעברה, עם שישה שערים וחמישה בישולים, אך עלה מהספסל בשני המשחקים בסיבוב השני מול אלופת איסלנד ויקינגור.

פרץ עלה מהספסל מול ויקינגור בדקה ה-57 במקום ניב יהושוע והיה מהטובים על הדשא. הפעם השניים פותחים זה לצד זה, כשיהושוע שחקן מעט יותר הגנתי ומי שצפוי להיות מעורב בהנעת הכדור בזמן שפרץ ההתקפי ינסה לחפש שטחים פתוחים. הכוכב, שמגיעה למשחק בתור פייבוריטית ברורה, תנסה להתבסס על שליטה בכדור במה שמשאיר פתח למתפרצות.

בשני המשחקים אותם קנגווה החמיץ בשל אליפות אפריקה ראינו את שי אליאס (שעזב) ודן ביטון הפצוע פותחים על חשבונו, כשאחד הגנתי יותר מיהושוע ואחד התקפי יותר. ב"ש הפסידה 3:0 לטבריה וניצחה 1:4 את הפועל ירושלים עד לחזרתו של הזמבי. 

בתוך כך נציין כי הקבוצה מחפשת מחליף לקנגווה שנמכר לפנאתינייקוס בהון עתק, וצפויה להשקיע משאבים גדולים בהבאתו. ב"ש הבטיחה עונה אירופית ומענק של 3.17 מיליון יורו לכל הפחות, לצד כ-3.8 מיליון יורו ממכירתו של קנגווה.

ההרכב המלא: אופיר מרציאנו; גיא מזרחי, מיגל ויטור, איתי רוטמן, מתן בלטקסה; לוקאס ונטורה, ניב יהושוע, אליאל פרץ; ג'אבון איסט, איגור זלטאנוביץ', זאהי אחמד.