הפועל באר שבע כבר עם הפנים קדימה. אחרי ההעפלה לפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות והאפשרות לרשום הישג היסטורי, במועדון יאיצו את הניסיונות לצרף חיזוק לסגל עוד לפני צמד המשחקים מול סבאח, במטרה שניתן יהיה לרשום את השחקנים החדשים להתמודדות.
מאז עזיבתו של אור בלוריאן, בבאר שבע מחפשים מחליף ראוי, כאשר מלבד איתי רוטמן שהגיע מהפועל פתח תקווה, ובהיעדר שוק ישראלי שופע, ההתמקדות היא בבלם זר.
הרשמו לליגת החלומות של XI MOBILITY וערוץ הספורט. בנו את הקבוצה שלכם!
במקביל, במועדון מחפשים גם קשר התקפי שייכנס לנעליו של קינגס קנגווה, שעזב והותיר חלל גדול בקישור של רן קוז'וך. מדובר במשימה לא פשוטה עבור המועדון, שמנסה למצוא שחקן שיוכל למלא את המקום שהותיר הקשר.
כעת יש לבאר שבע שישה זרים בסגל: ג'יבריל דיופ, פדרו אמאדור, לוקאס ונטורה, ג'ואאו ויקטור, ג'אבון איסט ואיגור זלאטנוביץ'. בסגל קיים מקום לשני זרים נוספים, כך שהמועדון יכול לצרף גם בלם וגם את קשר התקפי.
לקוז'וך לא צפויה להיות בעיה עם מכסת הזרים בליגה, מאחר שבמרבית משחקי הליגה ג'בון איסט ואיגור זלאטנוביץ' לא צפויים לשתף פעולה יחד על כר הדשא, וכך גם ג'יבריל דיופ והבלם החדש. בבאר שבע נערכים לעונה ארוכה עם שתי מסגרות, לאחר שהבטיחה את מקומה בשלב הליגה של הליגה האירופית, אך תנסה לרשום הישג היסטורי ולהעפיל לשלב הליגה של ליגת האלופות.