צ'ארון שרי מקווה לשחזר בשבוע הקרוב את ההישג מימיו במכבי חיפה ולהשיג ביחד עם ניימיכן את הכרטיס לליגת האלופות. אקס הירוקים יעלה מחר (רביעי) למשחק הראשון בפלייאוף נגד בודה גלימט והשוער הישראלי-רוסי ניקיטה חייקין במטרה לקחת צעד גדול אל שלב הליגה.
לאחר שחלף על פני אולימפיאקוס (כפי שעשה גם עם מכבי חיפה), שרי נערך לקראת צמד המפגשים הקריטי שיכריע האם ישחק בליגת האלופות או בליגה האירופית, השתתף במסיבת העיתונאים של קבוצתו ואמר: "אני זוכר את הקמפיין ששיחקתי עם מכבי חיפה בליגת האלופות, זה לא משהו שאפשר לשכוח. אז היינו צריכים לעבור ארבעה סיבובי מוקדמות, זו הייתה דרך ארוכה מאוד".
"עכשיו נשארו לנו עוד שני משחקים בלבד", המשיך, "חשוב שנשיג תוצאה טובה בבית. זה כבר מתקרב, אנחנו לא יכולים לחכות. כל העובדים עונדים את הצמידים למשחק, אבל אצלנו (השחקנים) כמעט שלא מרגישים את זה. אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים תמיד".
לסיכום אמר: "צריך להנות מהמעמד הזה, זה הולך להיות יפהפה. כל העיר עומדת מאחורינו וזה נותן לנו דחיפה נוספת. אנחנו מתמקדים בכדורגל, נעשה הכל. אנחנו חייבים להיות בשיא שלנו ולא להוריד את הרגל מהגז. אני מרגיש טוב. יש לי הרבה ברגליים, אני מוכן".