הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מה הוא עשה?! הצהוב של ג'יבריל דיופ שהוביל להרחקה

צפו. הבלם שהחליף את ויטור טעה בענק ושילם ביוקר, דקה לפני המהפך של סבאח

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.08.26 - 22:10
Getting your Trinity Audio player ready...

עלה לו ביוקר. סבאח השלימה הערב (שלישי) מהפך גדול ודרמטי על הפועל באר שבע, כשהאזרים הפכו 1:2 ל-5:2 וחגגו עלייה היסטורית לליגת האלופות. 

לאחר שספגה שער דרמטי ששלח את המשחק להארכה, במצב של שוויון 3:3 בסיכום שני המשחקים, ג'יבריל דיופ הורחק לאחר צהוב שני, והשאיר את האלופה של רן קוז'וך בעשרה שחקנים בלבד בדקה ה-100. דקה לאחר מכן, הגיע המהפך של סבאח, אחרי שער של אמבינה. 

הצהוב השני של דיופ הגיע לאחר עבירה, שהבלם טען שבכלל לא קרתה. הראשון לעומת זאת, על טעות מיותרת במיוחד. זה קרה בדקה ה-89, אז הכדור יצא החוצה, ודיופ, בנסיון לבזבז מעט את הזמן שנותר כשקבוצתו עוד הובילה, בעט את הכדור הרחק מהמגרש. הפעולה הזו לא סידרה לב"ש הרבה זמן, כי במהרה נזרק לדשא כדור אחר. מה שכן קרה זה שהבלם האדום ראה צהוב, שהוביל בסופו של דבר להרחקתו. 

צפו בטעות של דיופ בנגן הווידאו למעלה