פ.ס.ז' אומנם ניצחה אמש (שלישי) 2:4 את ברצלונה בפארק דה פראנס ונותרה מושלמת בליגת האלופות אחרי 3 מחזורים, אבל איבדה בפציעה קשה את חביצה קברצחליה.
הכוכב הגיאורגי, מהשחקנים הבולטים שהביאו למועדון את שני גביעי האלופות האחרונים, נטש את המגרש במהלך המחצית השניה מול הקטאלונים וכעבור מספר שעות התבררה חומרת הפציעה: הוא סובל מקרע ברצועות הברך וצפוי להעדר בין חצי שנה לתשעה חודשים.
למרות זאת, לא הכל נורא עבור הפריזאים. בליגה הצרפתית קיימת אפשרות לצרף שחקן באופן מיידי ולא חייבים לחכות לחלון ההעברות לשם כך. מדובר בסעיף 213 בתקנון המנהלי של מנהלת הליגה הצרפתית (LFP), המכונה "ג'וקר", ומאפשר למועדונים להחתים שחקן גם כאשר חלון ההעברות סגור, בעקבות מקרים של פציעות חריגות ובעיות בריאות של שחקנים.
לפי התקנה, כל מועדון בצרפת רשאי להחתים שחקן אחד בלבד המחזיק בכרטיס שחקן בליגה הראשונה או השנייה. כלומר, אם פ.ס.ז' תרצה בכך, היא תוכל לרכוש שחקן ממונאקו, אולימפיק ליון או ליל, בין אם באמצעות משא ומתן עם מועדונו ובין אם באמצעות הפעלת סעיף השחרור שלו, כדי למלא את מקומו של קברצחליה. התנאי הוא שהשחקן יהיה רשום בקבוצה שמשחקת במסגרת הליגות הצרפתיות.