הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"הארי קיין יכול לפנטז על כדור הזהב"

בגרמניה פרגנו לכוכב באיירן אחרי ארסנל: "קשה למצוא מילים לתאר אותו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.10.26 - 00:29
Getting your Trinity Audio player ready...
באיירן מינכן אומנם לא איבדה יתרון וסיימה הערב (רביעי) ב-2:2 מול ארסנל, אבל את מירב תשומת הלב התקשורתית הקדישו בגרמניה לסיכויים של הארי קיין לזכות בכדור הזהב.

החלוץ האנגלי, שמוביל את טבלת הפייבוריטים לזכיה בתואר, בישל בצורה נהדרת לאלפונסו דייויס, סחט פנדל וכבש מהנקודה הלבנה כדי. "עם הופעה כזו קיין בהחלט יכול לפנטז על זכייה בתואר השחקן הטוב בעולם", נכתב בבילד הגרמני.


ב-SPOX הגרמני החמיאו כמובן לקיין שקיבל את הציון 1, הגבוה ביותר מבין שחקני באיירן מינכן. "באמת שכבר קשה למצוא מילים לתאר אותו. אם הקוורטרבק הזה, שמייצר שערים ובישולים, לא יזכה השנה בכדור הזהב, אז אולי בשנה הבאה". 

הארי קיין: "אני חושב שהצגנו יכולת טובה. במיוחד בתחילת המחצית השנייה, כשכבשנו את השער והייתה לנו הזדמנות לסגור את המשחק עם שער נוסף. לקראת הסיום מצאנו את עצמנו בהגנה נמוכה והתקשינו להוציא את הכדור. בסך הכול, יכולנו להיות יעילים יותר, אבל אני חושב שהתיקו היה תוצאה הוגנת. אנחנו לוקחים את הנקודה וממשיכים הלאה".

נזכיר כי ביום שני יוענק הפרס היוקרתי בתיאטרון פלדיום בלונדון. חבר השופטים, המורכב מ-100 עיתונאים, כבר הצביע ב-28 בספטמבר. לכן צריך לציין כי ההופעה הגדולה שלו מול ארסנל לא תשפיע על ההכרעה בטקס ביום שני.

בתקשורת האנגלית נדהמו מהבישול שלו לאלפונסו דייויס. "קיין, אפשר להאמין לזה?", נכתב בכותרת ב"סאן". "אלוהים אדירים, איזו מסירה של הארי קיין. החלוץ פשוט פירק את ההגנה של ארסנל עם כדור מושלם", נכתב בעיתון. ב-BBC התלהבו גם כן: "זה פשוט בלתי נתפס! האיכות של המסירה הזאת מדהימה".