טורונטו ראפטורס (32:42) - אורלנדו מג'יק (35:39) 87:139
הצגה בקנדה. הראפטורס רשמו את ניצחונם הגדול ביותר העונה, כשפירקו את אורלנדו המפורקת וביססו את מעמדם במקום החמישי במזרח בדרך לכרטיס הישיר לפלייאוף. סקוטי בארנס סיפק תצוגת ניהול משחק מופלאה עם שיא קריירה של 15 אסיסטים (משחק רביעי ברציפות עם 10 אסיסטים לפחות) לצד 23 נקודות, ואר.ג'יי בארט הוליך את הקלעים עם 24.
הסיפור של המשחק היה ריצת 0:31 מטורפת של הראפטורס, שהחלה בסוף הרבע הראשון ונמשכה עמוק לתוך השני, כשהמג'יק לא קולעים סל שדה במשך כמעט שמונה דקות. טורונטו ניצלה 28 איבודי כדור של האורחת כדי לתרגם אותם ל-37 נקודות קלות, והיתרון כבר צמח ל-56 נקודות בשיאו (70:126) ברבע האחרון. סנדרו מאמוקלאשווילי הוסיף 19 נקודות מהספסל למנצחת, שחסרה את ברנדון אינגרם ועמנואל קוויקלי.
באורלנדו, שספגה הפסד שביעי בשמונה משחקים, הכל הלך הפוך. פאולו באנקרו, שהגיע אחרי רצף של שלושה משחקי 30+, נעצר על 9 נקודות בלבד ב-3 מ-14 מהשדה. דזמונד ביין קלע 17 למפסידה, שפשוט לא הופיעה למפגש וראתה את הראפטורס חוגגים עליה בדרך לאחד הניצחונות החד-צדדיים שנראו העונה בליגה.