הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"סחב את מינסוטה": הלילה הגדול של אנתוני אדוורדס

הכוכב קלע 16 נקודות מתוך ה-36 שלו ברבע הרביעי מול הספרס: "היה לנו יותר קשה כשוומבי לא שיחק"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.05.26 - 08:02
Getting your Trinity Audio player ready...
פיגור 3:1 לקראת משחק 5 בסן אנטוניו יכול היה לחרוץ את גורל העונה הזו של מינסוטה, אבל אנתוני אדוורדס לא נתן לזה לקרות. 

אדוורדס ניצל את הרחקתו של ויקטור וומבניאמה וסיפק 36 נקודות (16 ברבע הרביעי) שהובילו את הטימברוולבס לניצחון 109:114 ביתי ו-2:2 בחצי גמר המערב. 

אדוורדס השתווה לדוויין ווייד ברשימת השחקנים בגיל 25 ומטה עם הכי הרבה משחקי 30+ נקודות בפלייאוף (18), כשמעליו רק לברון ג'יימס (30), קובי בראיינט (26) וקווין דוראנט (22). בסיום הכוכב הקדיש את הניצחון לאמא שלו, שהלכה לעולמה ב-2015: "היום זה יום האם, אז פשוט רציתי לנצח בשבילה".  

"בכנות היה לנו יותר קשה מול הספרס כשוומבי לא שיחק", הוסיף, "מה שכן, הצבע הרבה יותר פרוץ כשהוא לא משחק, הוא 2.44 מ' שמכסה את הטבעת". 

"אנט סחב את מינסוטה", כתבו באמריקה, "כשהיא הייתה צריכה סל הוא היה שם כדי להציל את היום. הוא סופרסטאר מדהים". 

אדוורדס צחק בסיום כשהתייחס למהלך בסוף הרבע הרביעי מול דילן הארפר: "אמרתי לרוקי שאם הרגליים שלי היו 100% - הייתי מטביע עליו. הוא ידע את זה".

 

 

 

 

 

-->