הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אכזבה מהעונה הראשונה של ג'ורדן ב-NBC

בארה"ב ביקרו: "סיפור שעשה הרבה רעש על כלום". וגם: מה יעשו בעונה הבאה?

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.05.26 - 15:41
Getting your Trinity Audio player ready...
מייקל ג'ורדן (getty)
מייקל ג'ורדן (getty)
אכזבה מהעונה הראשונה של ג'ורדן ב-NBC: הציפיות היו בשיאן לאחר הצטרפותו של מייקל ג'ורדן לערוץ תמורת שכר עתק, אך בפועל הופיע הכוכב בריאיון מוקלט אחד בלבד לאורך כל העונה.

החתמתו של "MJ" ב-NBC הייתה חלק מקמפיין שיווקי ענק, שמטרתו הייתה להחזיר לליגה רגש ונוסטלגיה משנות ה-90. לאחר הצטרפותו, הציפייה הייתה שהכוכב יקח חלק בשידורים חיים ויפרשן משחקים אשר משדרים הערוץ, מה שלא קרה בסופו של דבר.

ג'ורדן ערך לפני תחילת העונה ריאיון ארוך (שעה ו-45 דק) עם אחד השדרים הבכירים ב-NBA מייק טיריקו, ובו דיבר על נושאים שונים כמו הקריירה האגדית שלו, מצבה הנוכחי של הליגה והכיוון אליו הולכת ה-NBA. ב-NBC חתכו את הריאיון הארוך לקטעים קצרים, אותם שידרו לפני ובמהלך משחקים.

הביקורות לא איחרו להגיע, וכתב ה-"Athletic", אנדרו מרצ'אנד הגדיר את הקאמבק הטלוויזיוני "סיפור שעשה הרבה רעש על כלום". ברשת כעסו: "מרגישים מרומים, הקמאבק לא באמת קרה".

המראיין מייק טיריקו לא התעלם מהביקורות ויצא להגנת המהלך: "עצם זה שג'ורדן דיבר על התפתחות המשחק זה משמעותי, הוא רלוונטי מאוד גם היום".

בינתיים, ב-NBC לא הגיבו לביקורות והם צפויים להמשיך בקו הנוכחי של שילוב קטעים ערוכים של ג'ורדן גם בעונת ה-NBA הבאה למרות אכזבת הצופים.

-->