הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"ווסטברוק אחד האנשים הטובים שהכרתי בחיי"

פארגו עסק במצב השחקן ב-NBA: "הוא לא גמור. לא תמצא רכז מחליף טוב ממנו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   02.08.26 - 14:08
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY, אלן שיבר)
(GETTY, אלן שיבר)
שמו של ראסל ווסטברוק לא יורד מסדר היום וזאת על רקע השמועות על הגעה אפשרית לאירופה והמבוי הסתום של השחקן נכון לעכשיו ב-NBA. מי שהתייחס לנושא כעת הוא אקס מכבי תל אביב, הפועל ירושלים, מכבי ראשון לציון וגלבוע/גליל, ג'רמי פארגו.

"אנחנו יודעים איך זה לשחק כשחקנים מבוגרים", אמר בפודקאסט של ג'ו ג'ונסון וג'וש סמית', "ווסטברוק לא אותו השחקן שהיה בן 25, אבל זה לא אומר שהוא גמור. הוא אחד האנשים הכי טובים שהכרתי בחיים שלי, אני לא הייתי בקבוצה איתו אבל אני מכיר אותו מעולה והייתי הרבה בסביבתו - הוא בן אדם נהדר".

"בשלב הזה של הקריירה המטרה שלו היא לקחת אליפות ב-NBA", המשיך, "הוא מבוגר יותר, זו סיטואציה מצוינת עבורו. יוסטון למשל מחפשת רכז כבר הרבה זמן, ואם ראס יהיה מוכן לעלות מהספסל, אני לא חושב שאפשר למצוא רכז מחליף טוב ממנו".

בהמשך אמר פארגו: "לא היה מפריע לי לראות את ווסטברוק מתאחד שוב עם דוראנט ביוסטון. אני חושב שהוא יוסיף לקבוצה ממד אחר לגמרי בעמדת הרכז. אתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו בכל ערב - הוא ישחק בכל הכוח, יילחם בהגנה, והוא מבין איך לנהל משחק. הוא יודע למצוא את דוראנט במקומות הנכונים, למסור לסנטרים כדורים קלים, ובאופן כללי להפוך את המשחק לפשוט יותר עבור כולם. הדבר היחיד שהוא צריך לשפר הוא לצמצם את איבודי הכדור".

"בסופו של דבר, ראס כבר מבוגר יותר היום. כבר לא אכפת לו מכל הדברים שהעסיקו אותו כשהיה צעיר", סיכם, "עכשיו כל מה שמעניין אותו זה לנצח ולשחק כדורסל בדרך הנכונה".