במקביל לניצחון של בן שרף ודני וולף עם ברוקלין בשארלוט בפתיחת ההכנה שלהם לקראת עונת 2026/27 ב-NBA, עוד מספר משחקים נערכו הלילה (בין שלישי לרביעי) בפרי-סיזן.
גולדן סטייט - לייקרס 98:124
סטף קרי השתתף במשחק ההכנה הראשון שלו לעונה וחזר לפרקט בסטייל. הכוכב הגדול של הווריירס קלע 16 נקודות וביצע שני מהלכי ארבע נקודות, כדי לסדר לקבוצתו וי ראשון. הרוקי יאקסל לנדבורג הוביל עם 17 נקודות לצד תשעה ריבאונדים והמארחת לא התקשתה יותר מדי בדרך ל-W.
הלייקרס, שמתרגלים לאט לאט ליום שאחרי לברון ג'יימס, קיבלו 15 נקודות משחקן הרכש סנדרו ממוקלשווילי. ג'יידן האדי תרם 13 נקודות בערב קליעה רע מאוד (4 מ-12 מהשדה, 1 מ-6 לשלוש), מה שלא הספיק כדי להפריע לגולדן סטייט.
יוטה - דנבר 117:106
הרוקי של הג'אז שנבחר שני בדראפט, דרין פיטרסון, סיפק הופעה נהדרת עם 23 נקודות אבל זה לא הספיק לקבוצתו שנכנעה בבית לנאגטס. ארון גורדון הצטיין עם 18 נקודות ב-15 דקות.
ג'וליאן סטראת'ר וקאם וויטמור סייעו לדנבר עם 15 ו-14 נקודות, בזמן שניקולה יוקיץ' רשם 6 נקודות, 4 ריבאונדים ו-5 אסיסטים וג'מאל מארי הסתפק ב-4. אייס ביילי קלע 10 למנצחת, ג'ארן ג'קסון ג'וניור 7.
צפו בתקציר>>>
אוקלהומה סיטי - ניו אורלינס 116:110
בלי אף אחד מכוכביה, OKC הפסידה לניו אורלינס שהלכה לא פחות מ-47 פעמים לקו העונשין (קלעה 34) וכך ניצחה בערב של 40% מהשדה, לעומת 53% של יריבתה.
שחקנה החדש של הפליקנס, בנדיקט מת'ורין, הוליך את קלעי המנצחת עם 13 נקודות. ג'רמייה פירז קלע 12, טריי מרפי וזאיון וויליאמסון 11 כ"א ודרק קווין 10 עם 9 ריבאונדים ב-17 דקות. הרוקיז של הת'אנדר בנט סטירץ (6 אס' ו-5 ריב') ואדאי מארה (9 ריב', 3 חס' ו-100% מהשדה) הרשימו עם 15 ו-12 נקודות בהתאמה.
צפו בתקציר>>>