המחזור העשירי של היורוליג נמשך היום (חמישי) עם ארבעה משחקים מלבד לדו קרב בין הפועל ת"א לברצלונה >>>
פנרבחצ'ה (3:7) - באסקוניה (9:1) 65:84
אחרי צמד ההפסדים בשבוע הכפול בספרד, הטורקים חוזרים למסלול עם המשחק הכי קל שיש היום ביורוליג מול הקבוצה שהפסידה כבר שבעה משחקים ברציפות. המארחים התחילו חזק וסיימו את הרבע הראשון ב-18:33, שאחריו הם כבר לא התסכלו לאחור בדרך לניצחון קליל.
טיילן הורטון טאקר הוביל את המנצחים עם 19 נקודות, ברקסטון קי קלע 13 ו-וויל קלייברן 10. דווייט פאוול סיים עם 3 נקודות ו-7 ריבאונדים בבכורה. בצד השני, קובי סימונס ודי ג'יי סטיוארט הובילו עם 12 כל אחד.
אנדולו (6:4) - פריז (6:4) 95:90
פריז קיבלה חזרה את טי ג'יי וורן אחרי פציעה ממושכת, אבל פתיחת המשחק הייתה בשליטת אנדולו שעלתה ל-18:26 בסיום הרבע הראשון. פריז הגיבה בריצת 0:13 גדולה והשתלטה על המשחק, אך הטורקים חזרו ועלו ליתרון בתחילת הרבע השלישי. פריז ברחה פעם נוספת בסיום במשחק ענק, ויעיל, של נדיר היפי.
היפי קלע 28 נקודות (6 מ-9 ל-2, 3 מ-4 ל-3) עם 9 אסיסטים בדרך למדד 34. ג'רוד רודן קלע 14, טי ג'יי וורן תרם 13 עם חמישה ריבאונדים. מנגד, קמרון פיין קלע 33 נקודות (5 מ-10 ל-2, 6 מ-10 ל-3) עם שבעה אסיסטים. קולין מלקולם קלע 20, ברונו פרננדו 14 עם 10 כדורים חוזרים. פריז תארח במחזור הבא את פנרבחצ'ה, בזמן שאנדולו תפגוש את וירטוס בולוניה.