הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"תצוגה לפנתאון": הבכורה האדירה של ג'ף דאוטין ג'וניור

אקס מכבי כיכב בניצחון נאפולי על רומא, ונבחר ל-MVP: "בלתי ניתן לעצירה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.09.26 - 16:11
Getting your Trinity Audio player ready...
הליגה האיטלקית בכדורסל יצאה לדרך שלשום, ואתמול (ראשון) ערך ג'ף דאוטין ג'וניור את הופעת הבכורה שלו במדי נאפולי, בניצחון חוץ 75:94 מרשים על קבוצת מקסימה רומא.

השחקן שעזב את מכבי ת"א בקיץ האחרון עלה בחמישייה של יסמין רפשה והיה הטוב ביותר על הפרקט עם 19 נקודות (6/7 לשתיים, 2/6 לשלוש ו-1/1 מהקו), 7 אסיסטים, 4 ריבאונדים ואיבוד אחד ב-29 דקות.
אחרי מחצית ראשונה צמודה, ברבע השלישי נאפולי ברחה בהובלת דאוטין, שקלע 10 נקודות ברבע: "אחרי החזרה מחדר ההלבשה, דאוטין סחב את הקבוצה על הכתפיים שלו עם תצוגה התקפית לפנתאון", נכתב ב'ilnapolista'.

באתר 'pianetabasket' דאוטין קיבל ציון 8 - הגבוה ביותר במשחק. "השחקן הכי טובה בקבוצה שלו", נכתב, "הוא פגע בהגנה של רומא בכל צורה אפשרית: ה-MVP של המשחק".

גם ב'backdoorpodcast' בחרו בדאוטין למצטיין עם ציון 7.5: "ג'ף דאוטין היה הקלע המוביל של המשחק וגם זה שהכתיב את קצב המשחק. בכל פעם שהעלה את האינטנסיביות, נאפולי העמידה את מקסימה בקשיים: היריבה לא הצליחה לעצור אותו באף שלב".