הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

שחר צוברי - בסניף הדואר הקרוב לביתך

סדרת בולים שמציגים ענפי הספורט האולימפיים הונפקה היום, והוענקה למדליסט הארד מבייג'ין: "זה כבוד גדול"

דניאל רוט   13.03.11 - 14:48
Getting your Trinity Audio player ready...
פגעו בול. שחר צוברי וסדרת הבולים (באדיבות הוועד האולימפי)

שחר צוברי, מהיום ניתן להשיג גם בסניפי הדואר. היום הונפקה סדרת בולים חדשה, שמצייגת ארבעה ענפי ספורט - טניס, שחייה, שייט והתעמלות אומנותית. הסדרה הוצגה היום בוועדה האולימפית לאחר שזכתה במדליית הארד ב"פרס אולימפיה 2010", תחרות הבולים שהונפקו עבור המשחקים האולימפיים בביג'ין 2008.

ארבעת הבולים הוענקו היום במסגרת מהודרת לגולש שחר צוברי, מדליסט הארד מבייג'ין. על בול השייט מופיע באופן מקרי דמות שמזכירה מאוד את צוברי, למרות שהבול עוצב לפני זכייתו במקום השלישי באולימפיאדה.

"זה כבוד גדול מאוד לראות בול עם תמונה של הענף שלי", אמר צוברי בטקס הצגת הבולים בוועד האולימפי, "אני שמח מאוד לייצג את מדינת ישראל. זה בהחלט כבוד גדול".

צוברי מתאמן בימים אלו לקראת המשחקים האולימפיים בלונדון 2012, כאשר הוא מנהל מאבק על הכרטיס הבודד למשחקים מול נמרוד משיח, מדליסט הארד מאליפות העולם.

-->