הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מאיירס בלטה, אשדוד פתחה עם 70:77 בחולון

צפו. המתאזרחת של הנבחרת נצצה במאני טיים (18), בדרך להצהרת כוונות במחזור הפתיחה של ליגת אתנה ווינר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   27.09.26 - 21:55
Getting your Trinity Audio player ready...
יצאנו לדרך. עונת 2026/27 בליגת אתנה ווינר בכדורסל נשים נפתחה הערב (ראשון) בקרב גדול בין שתי קבוצות שמכוונות הכי גבוה שיש, בסיומו מכבי בנות אשדוד גברה 70:77 על אליצור חולון. 

המשחק המרכזי של מחזור הפתיחה סיפק משחק צמוד, ברובו הובילה החבורה של שירה העליון, אך זו ראתה את אשלי אוואסו ואקסית האורחת, סטאשה קרי, משאירות את חולון במרחק נגיעה. לרבע האחרון נכנסה אשדוד ביתרון 51:57, ושלשה של מאיה אלמליח כבר צימקה את הפער לשלוש בלבד, אבל אז אבי מאיירס העלתה הילוך. המתאזרחת של נבחרת ישראל, שהובילה את אשדוד לאליפות ב-24/25, נתנה בליץ במאני טיים במשחק החזרה שלה לקבוצה, ויחד עם דלאיה דניאלס מנעה דרמה גדולה. נקודות של השתיים מקו העונשין בדקה האחרונה סגרו את הסיפור, והבטיחו לאורחת ניצחון מרשים. 

קלעו לחולון: אשלי אוואסו (7 אסיסטים) 19 נקודות, סטאשה קרי 18 נקודות, טניה אטקינסון 14 נקודות, מיקה קניץ ומאיה אלמליח 6 נקודות כ״א, טל לב 5 נקודות, עדי לוי 2 נקודות.

קלעו לאשדוד: דלאיה דניאלס 20 נקודות, אבי מאיירס 18 נקודות (6 ריב' ו-6 אס'), אניה רובטין 13 נקודות, קטרינה ווצ׳קוביץ׳ ופאולה אסטבס ארמס 8 נקודות כ״א, ג׳סמין ג׳ונס 7 נקודות, דור סער 3 נקודות.