עונת 2026/27 בליגת העל לנשים עדיין לא יצאה לדרך, אך כבר במשחק הרשמי הראשון של העונה נרשמה סיטואציה חריגה במיוחד. בנות נתניה עלתה הערב (חמישי) למשחק הראשון בגביע אתנה מול מכבי חולון עם 10 שחקניות בלבד - תשע שחקניות שדה ושוערת, וללא שחקניות על הספסל.
הסיבה לכך היא שהשחקניות החדשות והזרות שהצטרפו לקבוצה טרם נרשמו בבקרה, ולכן לא היו רשאיות להשתתף במשחק. ארבע מתוך עשר השחקניות שעמדו לרשות הקבוצה הן נערות.
הסיטואציה מגיעה על רקע חוסר הוודאות סביב השתתפותה של בנות נתניה בעונה הקרובה. כפי שפורסם, הקבוצה מתקשה לקבל את אישור הבקרה, כאשר גורמים בהתאחדות לכדורגל פנו באופן לא רשמי לפנתרות אשדוד, שירדה לליגה הלאומית בתום העונה שעברה, שתתכונן לאפשרות שתשחק בכל זאת בליגת העל.
בנות נתניה כבר החתימה מספר שחקניות זרות שנמצאות בישראל, אך טרם הצליחה לרשום אותן בבקרה. במקביל, גביע אתנה יצא הערב לדרך, והקבוצה נאלצה לפתוח את העונה בסגל של 10 שחקניות בלבד וללא אפשרות לבצע חילופים.
גורם בליגת הנשים הגיב למקרה ואמר: "הביזיון של כדורגל נשים בישראל לא נגמר אף פעם".