הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בגלל שובר שוויון מיוחד: מכבי ת"א עלתה על חשבון הפועל ת"א

האדומות מחוץ לחצי גמר אתנה בגלל שהיו בלאומית. קרית גת וחדרה עלו

נועם שפירא
נועם שפירא   30.08.26 - 23:48
Getting your Trinity Audio player ready...
(מועדון כדורגל הפועל תל אביב נשים - Hapoel Tel Aviv Women`s Football Club)
(מועדון כדורגל הפועל תל אביב נשים - Hapoel Tel Aviv Women`s Football Club)

המחזור השלישי והאחרון בגביע אתנה התקיים הערב (ראשון) במלואו, ובו הושלמה תמונת חצי הגמר. מ.ס קרית גת גברה 0:1 על מכבי אס"א ת"א, והצטרפה לצהובות בחצי הגמר בזכות שובר שוויון מיוחד מול הפועל ת"א, על אף שזו חגגה 3:5 על הפועל רעננה. בבית המקביל הפועל קטמון ירושלים שכבר הבטיחה את מקומה בחצי הגמר חגגה 0:5 על בנות נתניה, ואליה במעמד 4 האחרונות הצטרפה מכבי כשרונות חדרה שמחצה 0:4 את מכבי חולון בקרב המכריע. 

בית א׳
הפועל קטמון ירושלים נגד בנות נתניה | 0-5
כבשו - קארול קארדוזו 8׳ 51׳ (פ) 57׳, הילי שלום 53׳ ואלה בן צבי 68׳. 
האלופה אמנם הבטיחה את הכרטיס לחצי כבר במחזור הקודם, אבל לא ויתרה על חגיגה וסיימה במאזן מושלם על חשבון העולה החדשה, שסיימה את הבית ללא נקודות, במקום האחרון.

מכבי כשרונות חדרה נגד מכבי חולון | 0-4
כבשו - רבקה אטינגה 31׳, זוהר גת 38׳, פרננדה אראיה 53׳ ומאיה קבררה 75׳. 
שתי הקבוצות הגיעו למחזור האחרון בשוויון נקודות, בידיעה שמדובר בקרב מכריע, והוא נגמר בניצחון מוחץ. חדרה תפסה את הכרטיס לחצי, חולון תתמודד על המקום ה-5.

בית ב׳
מכבי אס״א ת״א נגד מ.ס קרית גת | 1-0
כבשה - סימאו סמיה 23׳. 
הודות לשובר השוויון הדי חריג, הצהובות כזכור כבר הבטיחו את הכרטיס לחצי הגמר. הברזילאית הוותיקה כבשה את השער היחיד במשחק, וסידרה למחזיקת התואר את המקום בין 4 האחרונות אחרי בית משולש. הצהובות כחולות, האדומות והדרומיות סיימו כולן את הבית בשוויון עם 6 נקודות. שובר השוויון הראשון במצב כזה הוא מספר הניצחונות, ולכל אחת 2 כאלו. שובר השוויון הבא הוא המיקום של הקבוצה בליגה בעונה שעברה - קרית גת סיימה כסגנית האלופה, מכבי ת"א סיימה במקום ה-3 ואילו הפועל ת"א עלתה מהלאומית, כך שהצהובות והדרומיות הן אלו שזכו בשני הכרטיסים לחצי הגמר.

הפועל ת״א נגד הפועל רעננה | 3-5
להפועל ת״א - עדן אביטל 5׳ 64׳ 80׳, מריה אלמצרי 16׳ והודיה ביטון 75׳.
לרעננה - נייטיאלי קוסטה קוריאה 11׳ ואוה אמקייס 83׳ 87׳.
העולה החדשה הרשימה גם הערב, ונהנתה משלושער של עדן אביטל שהמשיכה בכושר הכיבושים המצוין שלה עם שלושער. רעננה צימקה לקראת הסיום ונמנעה מתבוסה, אך לא מהמקום האחרון בבית. הניצחון של הפועל ת"א כאמור לא הספיק בשביל מקום  בחצי הגמר, והיא סיימה שלישית. 

חצאי הגמר:
הפועל קטמון ירושלים נגד מכבי אס״א ת״א
מ.ס קרית גת נגד מכבי כשרונות חדרה

משחק דירוג 5-6:
מכבי חולון נגד הפועל ת״א

משחק דירוג 7-8:
בנות נתניה נגד הפועל רעננה

משחקי הדירוג וחצאי הגמר יתקיימו ב-3/9/26.