הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בומבאסו: הקבוצה בה בחר יאן דיומנדה

במעל ל-100 מיליון יורו: אחד השחקנים המבוקשים בעולם בדרך למועדון ענק

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.06.26 - 21:43
Getting your Trinity Audio player ready...

בדרך להעברת ענק בכדורגל העולמי. יאן דיומנדה, אחד השחקנים המבוקשים בעולם, בחר בפ.ס.ז'. כוכבה של נבחרת חוף השנהב ור.ב לייפציג, שכמה מאריות היבשת הגישו עליו הצעות עתק, יגיע לאלופת אירופה.

לפי דיווח של כתב ההעברות דייויד אורנסטין, השחקן בן ה-19 בחר בפ.ס.ז' כיעד הבא שלו, מיד אחרי המונדיאל. השחקן מחוף השנהב מאמין בפרוייקט של אלופת אירופה, כאשר הוא מעוניין מאוד לשחק תחת המאמן לואיס אנריקה.

כזכור, דיומנדה היה מבוקש מאוד על-ידי ליברפול, שאף הגישה עליו הצעת ענק בגובה 100 מיליון יורו. לייפציג דחתה את ההצעות עבורו, כאשר הדרישה של המועדון הגרמני עמדה על כ-130 מיליון יורו. כעת, נראה שההעברה נסגרה, כאשר הסכום טרם פורסם, אך ברור שיחצה את רף 100 המיליון.

דיומנדה בם ה-19 נמצא בימים אלו במונדיאל בארה"ב יחד עם נבחרת חוף השנהב, כאשר הוא ישחק בימים הקרובים נגד נורווגיה במסגרת שלב 32 האחרונות. הוא יכול לשחק בכל עמדות ההתקפה, כאשר הוא כבש העונה 12 שערים ובישל 9 ב-33 הופעות בבונדסליגה.

-->