הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

פתיחה תובאן: 2:5 אדיר ללאנס על אוקזר

צפו: הקיצוני הצטיין עם צמד ובישול במשחק הראשון העונה של סגנית האלופה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.08.26 - 20:22
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי הפתיחה המוחצת של מארסיי אמש, היום (שבת) נערכים חמישה משחקים מרתקים בליגה הצרפתית במסגרת המחזור הראשון. יריית הפתיחה של הערב הייתה של לאנס ואוקזר, שסיפקו משחק רב שערים.

לאנס - אוקזר 2:5
סגנית האלופה הייתה טובה מאוד לאורך רוב העונה שעברה אך לא הצליחה להניף את תואר האליפות. השנה היא תנסה לעשות את הקפיצה והפתיחה שלה הייתה מאוד טובה - כשמי שהוביל אותה הוא פלוריאן תובאן הוותיק.

כבר בדקה ה-12 תובאן כבש מהנקודה הלבנה, וראה את כריסט מאקוסו סופג כרטיס אדום בדקה ה-35. לאנס התפוצצה במחצית השנייה ותוך 4 דקות פראניו איבנוביץ' הכפיל, וסעוד עבדולחאמיד שילש בדקה ה-54.

דני נמאסו צימק ל-3:1 בדקה ה-61, אך ארבע דקות חלפו והמארחת שוב מצאה את הרשת, כאשר איסמעילו גאניו היה חתום על הגול. לאמין סי צימק פעם נוספת עבור הכחולים, אך תובאן חתם הופעה נהדרת עם החמישי של קבוצתו בפנדל השלישי במשחק (צמד ובישול).