הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אדרי הושאל לנתניה ויפתח בשער מול בית"ר

השוער שהגיע ממכבי חיפה הצטרף לחניכיו של ראובן עטר ואחרי אימון אחד בלבד ייכלל בהרכב. שחקנים: "הקופסא כבר לא מבצר, וזה הדבר הכי גרוע"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   20.09.11 - 23:16
Getting your Trinity Audio player ready...
אדרי, מקום בהרכב כבר אחרי אימון אחד (אורטל דהן)
אדרי, מקום בהרכב כבר אחרי אימון אחד (אורטל דהן)

שוער מכבי חיפה אמיר אדרי עבר סופית בהשאלה למכבי נתניה והתקבל בחום בקבוצתו החדשה. למעשה, קבלת הפנים היתה כל כך חמה, עד שכבר אחרי אימון אחד הוא הוקפץ לעמדת השוער הראשון ויפתח בהרכב של ראובן עטר מחר (רביעי) מול בית"ר ירושלים. יכולתו של אדרי, בנוסף לאכזבה מאלכס מרטינוביץ' הביאה להחלטה להעניק לאדרי את אפודת השוער הראשון.

עטר והשחקנים מצפים שהאיצטדיון יהיה מלא בעקבות הניצחון במחזור האחרון 1:2 על בני יהודה, ובעיקר בשל העובדה שאת שני משחקי הבית הראשונים העונה בליגת העל נתניה הפסידה למכבי פ"ת ולמכבי ת"א.

"פעם הקופסא הייתה מבצר והיום קבוצות לא נרתעות להגיע, וזה הכי גרוע", אמר אחד השחקנים. עטר מתכוון לפתוח בהרכב עם כובש הצמד נגד בני יהודה אחמד סבע, שחזר רק בסוף השבוע לאימונים מלאים אחרי פציעה במפשעה ויחליף ב-11 את מתן פלסטרה. חן עזרא לא יפתח.

"בית"ר ירושלים במומנטום טוב ונראה שיש שם אווירה חדשה, אבל אותנו זה לא אמור לעניין. לנו יש מטרות משל עצמנו, הגיע הזמן שננצח כבר בבית השנה", הוסיף שחקן אחר. אנשי הצוות המקצועי הקרינו את לשחקנים באסיפה את הווידאו של המשחק האחרון ונתנו דגשים, בעיקר לחלק ההתקפי.

הרכב משוער: אלכס מרטינוביץ' (אמיר אדרי); ליאור ראובן, ליאוניד קרופניק, עומרי בן הרוש, טופי; בן בנימין, קובי דג'אני, פיראס מוגרבי, ניר נחום, מוחמד כליבאת, אחמד סבע.

-->