הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הפועל ת"א תארח את מכבי חיפה עם קהל

הנהלת האדומים לא מילאה אחר התנאי ולא הסגירה 20 שמות למשטרה, אך בכל זאת העונש שהוטל עליה לא ימומש, ופרשת כתובות הנאצה תסתכם בסגירת יציעי 4-5 לשני משחקים. הסיבה? "ההבטחה לשיתוף פעולה עם המשטרה הספיקה"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   25.10.11 - 17:40
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי שהפועל תל אביב הודיעה מוקדם יותר היום כי לא תמסור שמות של 20 אוהדים, בית הדין של ההתאחדות לכדורגל החליט הערב (שלישי) שלא להפעיל את התנאי שעמד נגדה וכן לאפשר לה לארח את מכבי חיפה עם קהל ביציעים.

"בית הדין המשמעתי קבע כי המכתב שהועבר על ידי המשטרה בעניין שיתוף הפעולה עם הפועל תל אביב מספיק לצורך קיום התנאי בעניין העברת שמות האוהדים", נמסר בהודעה רשמית מטעם בית הדין. כזכור, בשבוע שעבר דובר על מסירת רשימה של 20 שמות לפחות על מנת למנוע את קיום המשחק מול האלופה באצטדיון ריק אולם בסופו של דבר נותרו רק הסעיפים המקוריים של העונש על כתובות הנאצה בבלומפילד: סגירת יציע 4-5 לשני משחקים (מול ראשל"צ ורמה"ש), קנס בסך 30 אלף ש"ח והורדת שתי נקודות על תנאי לשנה.

"אמרתם לי בדיון הקודם שיש לכם שמות, מספרי טלפון ותעודות זהות", פתח הדיין דוד לב את דבריו בדיון לפני מתן הפסיקה. "נתתי לכם הזדמנות להוכיח לי שאתם רוצים להילחם בתופעה. היום אני שומע מכם שלא מסרתם את השמות שאמרתם שיש ברשוכתם. אתם לוקחים סיכון גדול מאוד מפני שאני יכול להבין שאתם לא רוצים להילחם בקהל ואז אטיל עונשים חמורים על הקבוצה, קנסות על הבעלים הפחתת נקודות או משחקים ללא קהל".

המנכ"ל ניר ענבר הגיב לדברים של לב: "אני מבקש שתסתכל על הפעולות שכן ביצענו וגם על קהל האוהדים שכן תומך. אלו בסך הכל שלושה עשבים שוטים ולא כולם. אנחנו לא יודעים טוב מהמשטרה מי הם אותם חוליגנים". דורון אוסידון הגיב להחלטה: "אנחנו שמחים על החלטת הדיין. הפועל תל אביב עשתה ותמשיך לעשות ככל שביכולתה, בשיתוף פעולה מלא עם המשטרה, על מנת לוודא שמקרים כאלו לא יישנו. אני חוזר וקורא לאוהדים להפסיק עם שירי השואה לתמיד".

בעניין אחר, בשעה טובה ומוצלחת אלי טביב העביר את כל המסמכים הדרושים להתאחדות ואושר באופן רשמי כבעלים של הפועל תל אביב.

 

-->