הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בר נתן התנצל, הפרשה הגיעה לסיומה

השופט שפנה לבית הדין העליון בניסיון לפסול את מינויו של אוראל גרינפלד לשופט בינלאומי: "אם מישהו נפגע אני מבקש את סליחתו"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   26.12.11 - 15:37
Getting your Trinity Audio player ready...
"הנושא סגור ואני מרוכז בהצלחה" בר נתן (וואלה)
"הנושא סגור ואני מרוכז בהצלחה" בר נתן (וואלה)

לאחר שפנה לבית הדין העליון בניסיון לפסול את מינויו של אוראל גרינפלד לשופט בינלאומי וניסה לשכנע את איגוד השופטים לחזור בו מהחלטתו, פרשת השופט דניאל בר נתן ומאבקו באיגוד הגיעה היום רשמית וסופית לסיומה.

במייל ששלח בר נתן  לחברי הוועדה המקצועית של איגוד השופטים, למנכ"ל האיגוד יריב טפר וליו"ר האיגוד סלמן בן ציון, התנצל השופט אם פגע באנשים בתום לב בעקבות פנייתו לביה"ד העליון של ההתאחדות לכדורגל ועתירתו לקבלת התג הבינלאומי השישי של ישראל (שהועבר לאוראל גרינפלד): "אם מישהו מכם נפגע, אני מבקש את סליחתו. לא עשיתי את המהלך כדי חלילה לפגוע באנשים אלא מאחר ובאמת ובתמים האמנתי שמגיע לי התג הבינלאומי. בטח שלא רציתי לפגוע בגרינפלנד וחברי הוועדה המקצועית. מבחינתי, בעקבות החלטת ביה"ד העליון, הנושא סגור וכולי מרוכז בהצלחה על המגרש".

באיגוד השופטים, שתחילה לא ראו בעין יפה את המהלך, היו מרוצים מהצעד שנקט בר נתן ומכך שהפרשה הגיעה לסיומה. גורם באיגוד השופטים אמר: "גדולה של אדם לדעת להתנצל על מעשיו גם אם לא ניסה לפגוע ודבר זה מוכיח על אישיותו של בר נתן. הוא הוכיח מעבר לכל ספק שמעבר להיותו שופט טוב, הוא גם אדם טוב. אין לנו ספק שגם אם לא יהיה בינלאומי, הוא יהיה אחד השופטים הטובים באיגוד".

-->