הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בנדאו: מקווה שאצליח לא פחות מאשר כשחקן

בלם העבר של מכבי חיפה פתח דף חדש בחייו כעוזר המאמן של אלישע לוי. "זה אירוע מרגש מאוד עבורי", אמר לאתר הרשמי של הקבוצה. "המטרה שלנו היא לחזור לנצח, מקווה שנגיע להישגים עוד העונה. אני שמח שקראו לי". צפו בראיון

תומר לוי
תומר לוי   06.01.12 - 18:30
Getting your Trinity Audio player ready...

בתחילת העונה שעברה הבן האובד חזר לקרית אליעזר. אחרי גלות בבית"ר ירושלים, אריק בנאדו שב למכבי חיפה. למרות שזה לא הלך חלק בהתחלה, הבלם הוותיק נכנס לעניינים, תפס את חולצת ההרכב והיה בין השחקנים שהובילו את אלישע לוי לאליפות נוספת בירוק. היום (שישי) חזר הלב הירוק פעם נוספת לחיפה, כשפתח את קריירת האימון שלו על תקן עוזר המאמן של אלישע לוי.

בנאדו רצה לפתוח גם את העונה הנוכחית ככדורגלן פעיל (דבר שכנראה היה מסייע להגנה המחוררת של חיפה), אך בשל בעיות בריאותיות נאלץ לפרוש. שחקן העבר החליט לצאת לחופשה עם משפחתו בחו"ל וכעת נקרא לדגל כדי לנסות להפיח רוח חדשה במועדון, שנמצא במשבר עמוק אשר שיאו הגיע בדמות הפסד מביך 4:2 להפועל ראשל"צ בשבת שעברה.

"זו הרגשה טובה מאוד לחזור הביתה, אירוע מרגש מאוד מבחינתי", אמר עוזר המאמן הטרי של מכבי חיפה, אריק בנאדו, בראיון ראשון לאתר הרשמי של הקבוצה. "חשוב לי להיות חלק במועדון שגדלתי בו. אני שמח שקראו לי לבוא, לעזור ולהיות חלק מהצוות המקצועי של המועדון".

על השתלבות של שחקני בית מהעבר בצוות המקצועי של המועדון (אדורם קייסי, אבישי ז'אנו, אלון חרזי), אמר בנאדו: "השילוב הזה הוא דבר חשוב לכל קבוצה ומכבי חיפה מוכיחה את זה לא פעם ובשנים האחרונות זה הולך ומתגבר. זה דבר מבורך שיכול לעשות רק טוב למועדון".

אז לאן הולכים מכאן? האם אריק בנאדו, שפותח כאמור קריירה חדשה, יכול לסייע לאלישע לוי להוציא את העגלה מהבוץ? "אני מקווה שזה יהיה לא פחות טוב ומוצלח מאשר הקריירה שלי כשחקן ואני מקווה שנגיע להישגים עוד העונה. המטרה המיידית שלנו היא להתחיל לנצח והייתי רוצה שזה יקרה כבר ביום שני הקרוב".

-->