הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

''אולי ילך חלק יותר עם המינוי הקבוע של לוין''

הרבה לחץ השתחרר במכבי תל אביב אחרי ההודעה הסופית כי המאמן נשאר עד סוף העונה. שחקנים: "היה ברור שהוא לא יהיה זמני, עכשיו האווירה יותר טובה". הצהובים התאמנו בגשם שוטף. עומר ורד ערך אימון בצד, אבל יהיה כשיר לב"ש

שירלי בר דיין
שירלי בר דיין   11.01.12 - 15:16
Getting your Trinity Audio player ready...
מעכשיו יילך חלק למכבי? (אלן שיבר)
מעכשיו יילך חלק למכבי? (אלן שיבר)
תחת גשם שוטף ערכו שחקני מכבי תל אביב אימון נוסף לקראת משחק הליגה מול הפועל באר שבע בשבת הקרובה. למרות מזג האויר הסוער, חניכיו של ניר לוין לא קיבלו הנחות וערכו אימון שארך כמעט שעתיים. 

מי שלא יצא למגרש היה החלוץ אלירן עטר, שטופל בחדר המיועד לכך. עומר ורד, שסובל ממתיחה במפשעה, שוב לא ערך אימון מלא עם חבריו והתאמן יחד עם אחד ממאמני הכושר, יוסי זיגדון. עם זאת, במכבי מאמינים שהמגן הימני יהיה כשיר לשבת.

ההודעה על מינויו הרשמי של ניר לוין למאמן עד תום העונה הורידה הרבה לחץ במועדון. "לנו היה ברור כבר תקופה ארוכה שהזמני הופך לקבוע", סיפר אחד השחקנים. "גם בשיחות איתו ניר שידר שהוא נשאר פה איתנו עד סוף העונה, אבל ללא ספק עכשיו ההרגשה הרבה יותר משוחררת ויכול להיות שיהיו שחקנים שעכשיו הכל יילך איתם יותר חלק. ניר היה מאוד אכפתי כלפי השחקנים, עכשיו סביר להניח שאם יהיו למישהו שאלות או בעיות הוא ירגיש הרבה יותר חופשי לפנות אליו".

במכבי מתכוננים להגרלת סיבוב ח' בגביע המדינה. בקבוצה אי אפשר למצוא תמימות דעים באשר ליריבה אותה רוצה הקבוצה להגריל לעצמה בסיבוב הראשון בו מצטרפות קבוצות ליגת העל. לצד הרצון להגריל קבוצה גדולה שתגרור הרבה קהל, היו כאלה שאמרו שאולי עדיף להגריל קבוצה קטנה כדי לנסות להציל משהו מהעונה באמצעות התקדמות במפעל.

מי שהיטיב לתאר את הדברים היה אחד השחקנים, שאמר לאתר ערוץ הספורט: "במקרה של מכבי לא ממש משנה את מי נגריל כי בכל מקרה כל קבוצה שתבוא תרצה להעיף את מכבי כבר בסיבוב הזה". למי שאולי שכח, אחת הסנסציות בשלב זה בגביע בשנים האחרונות הייתה לפני שלוש שנים כשניר לוין אימן את הצהובים, שעפו מהגביע אחרי הפסד לבית"ר/שמשון תל אביב בהארכה.

-->