הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

דורה: ניצחון יכול להפוך את העונה שלנו למצוינת

מאמן הפועל חיפה נרגש לקראת המפגש עם ק"ש. סבע יפתח בחוד של בכר

תומר לוי
תומר לוי   01.11.13 - 10:49
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי שני ניצחונות רצופים, כולל אחד יוקרתי במיוחד על מכבי חיפה בדרבי, הפועל חיפה תנסה לעשות בשבת (18:00, קרית אליעזר) צעד נוסף לעבר הפיכתה לקבוצת צמרת לכל דבר. ניצחון של האדומים מהכרמל יציב אותם, לפחות זמנית, במרחק 3 נקודות בלבד מפסגת ליגת העל.

שלומי דורה כינס את השחקנים באימון המסכם ואמר: "זה משחק מאוד חשוב וקשה, ניצחון בו יכול להפוך את העונה שלנו למצוינת. אני מתכוון לתת קרדיט לשחקנים שהיו טובים בדרבי, אבל גם בחוץ יושבים שחקנים טובים מאוד ואני בטוח שהם יעשו הכל כדי לחזור להרכב".

המשמעות מדבריו של דורה היא שלירן סרדל ורועי שוקרני הצעירים ימשיכו לפתוח, כשדנילו ניקוליץ' ימשיך לשחק במרכז ההגנה על חשבון אושרי רואש. שינוי אחד ביחס לדרבי כן יעשה, כאשר יוסי דורה, שנעדר מהמשחק מול הירוקים בשל השעיה, יפתח בקישור האחורי במקומו של דריו פרננדס הפצוע.

"ירדנו כבר לקרקע, הדרבי מאחורינו", אמר אחיו של המאמן לאתר ערוץ הספורט. "למאמן יש כאב ראש? זה כאב ראש בריא, זו ברכה שמצטרפים עוד שחקנים לרוטציה. אנחנו לא מסתכלים כרגע על הטבלה, זה לא נכון לעשות את זה בשלב הזה של העונה".

ההרכב המשוער של הפועל חיפה

סבע צפוי לפתוח בהרכב של ק"ש

על פי האימונים האחרונים, אחמד סבע, מלך שערי ליגת העל לפני שנתיים במדי מכבי נתניה, צפוי לפתוח לראשונה העונה בהרכב של הפועל קרית שמונה, שתנסה לשוב למסלול הניצחונות אחרי שסיימה ב-0:0 ביתי עם מכבי פתח תקוה. החלוץ הוותיק הרשים באימונים את ברק בכר והוא צפוי להחליף בחוד את אופיר מזרחי הצעיר.

מי שנמצא בספק להתמודדות הוא דין מימוני, שסובל מרגישות בשרירי הבטן. אם הבלם לא יוכל ליטול חלק במשחק, מתן אוחיון יהיה זה שיחליפו במרכז ההגנה. משה אבוטבול יחליף בקישור את וובה בראון הפצוע, בעוד שדייויד מנגה צפוי לשחק למרות שלא ערך אימונים מלאים בשל כאבים בברך.

ההרכב המשוער של קרית שמונה

-->