הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ראיוס: ''חיפה נחלשה וגם אני נחלשתי איתה"

גם אחרי ה-1:3 על רעננה, בחיפה יודעים כי העונה תיזכר כמאכזבת. הספרדי הוסיף: "הדברים יסתדרו לאט, אבל נעלה על דרך המלך. הפועל? לא מתעסקים בקרב על אירופה". החוזה של שיימן יוארך

תומר לוי
תומר לוי   09.02.14 - 08:34
Getting your Trinity Audio player ready...

אז אמנם מכבי חיפה ניצחה אמש (שבת) 1:3 את הפועל רעננה, אבל במועדון ממש לא חוגגים, בעיקר אחרי שהבעלים, יעקב שחר, הסתובב בחדר הלבשה וזרק מספר מילים ("אי אפשר לשחק ככה בבית") בסיום. שחקנים לא הופתעו מכך ששחר רתח למרות הניצחון כאשר גם אריק בנאדו היה עצבני אחרי המשחק בעקבות היכולת. 

בקבוצה לא אהבו את היכולת של מספר שחקנים ועושה רושם שגוסטבו בוקולי יחזור להרכב כבר מול בית''ר ירושלים בעוד כשבוע. גם שובל גוזלן עשוי לפתוח ב-11.

בקבוצה החליטו להחתים את שמואל שיימן ולממש את האופציה עליו כאשר על פי ההסכם עד ה-1.3, צריכה חיפה להחליט לגביו. החוזה מסתיים בסוף השנה והירוקים כנראה יחתימו אותו לשנתיים נוספות. כמו כן, יש כוונה להאריך את החוזים של אלון תורג'מן וטאלב טוואטחה.

"אני מאוד מאושר לעזור לקבוצה ושמח שהקבוצה רצה", אמר רובן ראיוס שכבש צמד, "סבלנו מחוסר ריכוז במחצית השניה, רעננה ניצלו את זה ואנחנו הלכנו אחורה. כרגע אנחנו לא חושבים על הפועל ת"א והקרב על אירופה ומסתכלים משחק-משחק. לגבי פרישקין, אני רואה דברים חיוביים ומקווה שהוא יעשה עבודה טובה".

בהמשך, הספרדי התייחס בכלליות לעונה הזו ולירידה ביכולת שלו. "בעיקרון אני עושה את אותם דברים כמו בתחילת העונה אבל הקבוצה פשוט נחלשה וגם אני נחלשתי איתה. הריכוז של השחקנים פחות טוב, אבל אנחנו ממשיכים לעבוד. אני מאמין שהדברים יסתדרו לאט-לאט ונעלה על דרך המלך".

-->