הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"קל לנו להתפרק, זה מאפיין את העונה שלנו"

צפו. חזיזה גם דיבר על קינדה: " מודה למי שהתפלל עבורו, זה מרגש"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.05.25 - 22:51
Getting your Trinity Audio player ready...

לא כך רצתה מכבי חיפה שהעונה שלה תראה בסיום. הירוקים ספגו 4:1 מוחץ מהפועל באר שבע כשמה שבלט לעין זו כמובן היכולת. ברקע גם מצבו של שחקן הקבוצה גדי קינדה שנמצא במצב רפואי מורכבת

הקפטן דולב חזיזה סיכם והתייחס לחברו: "זה אמוציונלי ומרגש. הוא אח שלי ושל כולנו. יקר מאוד לליבי. לפני המשחק קיבלתי תמונות של שני הקהלים מתפללים לרפואתו ואני רוצה להודות לכולם".

"אני לא יודע כמה זה השפיע על חדר ההלבשה, אולי על שחקנים ספציפים שקרובים אליו. לא אגיד שזה משפיע על היכולת, אבל בשגרה היומיומית. בחצי הראשון לא שיחקנו, אבל עשינו את התיקונים בחצי השני. היינו צריכים לעשות את ה-2:2 אבל לא נכנס לנו. קל לנו יותר להתפרק במצבים האלה, זה מאפיין את העונה שלנו".

מאמן הקבוצה החדש, איתי מרדכי, סיכם את הבכורה: "כל השבוע זו חוויה לא פשוטה לכל המועדון, לא רק לנו. אנחנו מועדון חזק. כרגע תקופה קשה, אבל מועדון עוצמתי וחזק ונצא מזה. לא מסכים שזה עלבון. קיבלנו פה קבוצה של שחקנים שעברו שבוע מהקשים שמועדונים יודעים בכלל, במגרש הכי קשה בארץ מול קבוצה אינטנסיבית. אם ננתח את המשחק, מחצית ראשונה באנו לעמוד טוב ועמדנו כמו גברים. יש בעיה שאנחנו פחות טובים ומגיעה התפרקות כמו בגול השנ., פתחנו טוב מאוד את החצי השני, כבשנו והיינו ראויים לעוד גול. זה הולך לכיוונים שאמרנו, מסמנים מטרות קצרות. כרגע הכי חשוב להגיע כמו שצריך למשחק הבא ולתת הכל ולעשות הכל מול מכבי ת"א".

"יש פה שחקנים טובים ויש פה הרבה מנטאלי. היו לנו דקות טובות בייחוד בחצי השני שיכולנו לחזור למשחק בהן. צריכים להתמודד עם זה שבדקות פחות טובות אסור לספוג ועל זה צריך לתת את הדעת. מי שראה מקרוב ראה את ההשפעה של השבוע הזה מבין. אנחנו בני אדם בסופו של דבר, למרות העול הזה של השבוע האחרון, והוא קשה מאוד האמינו לי, אני חושב ששחקנים נתנו את הכל". 

"מכבי תל אביב עכשיו בבית שלנו, אנחנו רוצים להיראות טוב יותר ולעשות תוצאות טובות יותר לא משנה מי היריבה. דוד ומלמד ביחד? הייתה חשיבה כזו, במצב הקיים רצינו לצאת מהגנה להתקפה דרך המהירות של דין ודיא ולאחר מכן להכניס את גיא במקומו או כתוספת כוח. זו הייתה תוכנית המשחק".

על איתי אהוד: "מחצית ראשונה היה אחד המצטיינים במגרש. עד דקה 44 שבאמת התעייף מאוד הוא עבד מול קנגוואה ועשה את זה בצורה טובה, שמר אותו טוב מאוד".