הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הפרישה תידחה? ערן זהבי עשוי להמשיך לעוד עונה

צפו בתקציר. האופציה הדו צדדית בחוזה, השכר אם ימשיך, השיפור ביכולת בפלייאוף, כשהכל יעבור דרך מיץ' גולדהאר: מה שיקבע את עתידו של מספר 7 במכבי תל אביב | פרטים חדשים מאחורי הקלעים

תומר לוי
תומר לוי   13.05.25 - 06:41
Getting your Trinity Audio player ready...
ערן זהבי עשה זאת שוב. מספר 7 של מכבי תל אביב התעלה בפעם המי יודע כמה במאני טיים ולהט אמש (שני) עם שלושער מהסרטים (ובישול) ב-1:6 החשוב על מכבי נתניה. עד כה, נראה היה שהחלוץ יפרוש בסיום העונה, אך יכול מאוד להיות שהיכולת שלו בפלייאוף שינתה את פני הדברים.

לזהבי ולמכבי קיימת אופציה של חוזה לעונה נוספת בשכר של 600 אלף יורו (לעומת ה-750 שמרוויח העונה). מספר 7 כבר עם 10 שערים בליגה ונראה שהוא פורח מחדש. השאלה הגדולה היא - מה קורה מבחינת מכבי ת"א?

את ההחלטה בנושא, נראה שיקבלו הבעלים מיץ' גולדהאר יחד עם ג'ק אנגלידיס, לא פחות. בכל אופן, ההחלטות של שני הצדדים יגיעו רק בסיום העונה. זהבי אמר אתמול: "אין ספק שהפלייאוף משמש סוג של פיצוי לעונה שהייתה". בנוסף, כמובן שגורל האליפות ישפיע ישירות על ההחלטה של קפטן הצהובים. מבחינת השחקן, ההערכה היא שהוא עשוי "לקחת" את הזמן ולחשוב טוב לפני החלטה סופית, כשאין לו עדיין החלטה מגובשת, כשקיים תרחיש שגם אחרי שגורל האליפות תוכרע, העתיד שלו לא יוכרע אז, אלא רק במהלך הפגרה.