הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הפועל פ"ת מימשה את האופציה על צ'יפיוקה סונגה

כפי שפורסם, הזמבי בן ה-20 חתם ל-3 שנים: "מוכן לליגת העל". הסכום שירוויח בפנים

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   14.05.25 - 14:37
Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום: הפועל פ"ת)
(צילום: הפועל פ"ת)

נשאר באם המושבות. הפועל פתח-תקוה הודיעה היום (רביעי) על מימוש אופציית הרכישה על שחקן נבחרת זמביה, צ'פיוקה סונגה, שחתם במועדון לשלוש עונות נוספות, עד לסיום עונת 27/28.

שחקן הכנף בן ה-20 הגיע לקבוצה העונה וכבש תשעה שערים בכל המסגרות. יחד עם היכולת הנהדרת על כר הדשא, הפך סונגה לאחד מאהובי הקהל והיה לחלק משמעותי בתלכיד שהוביל את המועדון בחזרה לליגת העל. הוא ירוויח בחוזהו החדש 100 אלף דולר לעונה.

"אין שמח ממני להמשיך במועדון שהפך לבית עבורי בשנה האחרונה", אמר סונגה לאחר החתימה. "החיבור עם הצוות המקצועי, הקהל והמועדון הם משהו מיוחד עבורי ואני מרגיש מוכן למשימה הבאה שלנו - ליגת העל".

המנהל המקצועי, ניר לוין, אמר: "ההחתמה של סונגה היא צעד משמעותי בהכנות שלנו לעונה הבאה בפרט ובהתפתחות של המועדון בכלל. מעבר לתרומה המקצועית על הדשא, הוא מייצג את הדרך שאנחנו שואפים לבנות כאן – צעירים מוכשרים, מחויבים, שרואים בהפועל 'מבנה' פתח-תקוה מקום בו הם יכולים להתקדם מקצועית".