הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

לקראת חיפה: השפעת הודעת העזיבה של זהבי

התייחסות מכבי תל אביב לתזמון ("אם נזכה יגידו שזה בזכותו ואם לא יגידו שזה בגללו") והמסר לקראת המשך הדרך ("חייבים להיות מרוכזים"): הפוקוס של הצהובים עובר למגרש

תומר לוי
תומר לוי   15.05.25 - 09:02
Getting your Trinity Audio player ready...
הפוקוס במכבי ת"א עובר עכשיו למגרש. גם אצל האלופה הודו ש-24 שעות האחרונות היו מטורפות מבחינת המועדון: "כל מה שקשור לערן זהבי הוא בדציבלים גבוהים מאוד, אז ברור שגם הפעם זה לקח אותנו לשם".

הצהובים גם מודעים לכך שעניין התזמון של ההודעה עורר לא מעט תגובות זועמות אצל חלק מהאוהדים. "אם ניקח אליפות אז יגידו שהתזמון היה במקום, ואם נפסיד אותה, יגידו שזה בגלל התזמון. אנחנו חייבים להיות מפוקסים מעכשיו עד הסוף. הרי ערן זהבי רוצה את הצלחת יותר מכולם, וכולנו רוצים שייפרד עם אליפות", אמרו במועדון.

בנוסף, במכבי ת"א דוחים את הטענות שבשל ההודעה זהבי לא יפתח נגד מכבי חיפה. במועדון מבהירים שהשיקול של זרקו לאזטיץ' יהיה מקצועי בלבד, אך קשה לראות את הקפטן לא פותח אחרי השלושער והיכולת שגילה נגד מכבי נתניה.