הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מרדכי: "אני יכול לאמן כאן בעונה הבאה"

צפו במאמן מכבי חיפה אחרי ההפסד 3:0 למכבי ת"א: "אין ספק. לא מאמן מהיום"

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   19.05.25 - 22:17
Getting your Trinity Audio player ready...

הפסד שלישי ברציפות. מכבי חיפה איבדה נקודות גם היום (שני), משחק הבית האחרון של ליאור רפאלוב כשחקן, בהפסד 3:0 למכבי ת"א. בסיום המשחק המאמן הזמני איתי מרדכי סיכם בהרחבה.

מרדכי אמר: "לא ככה ציפינו שמשחק הבית האחרון ייראה. רצינו שהפרישה של רפאלוב תהיה מעט יותר רכה ונעימה, באמת שרצינו. נפל בחלקנו לשחק את שני המשחקים האחרונים נגד שתי הקבוצות הטובות בליגה. צריך לומר את האמת - אנחנו לא ברמה הזאת. הם ניצחו בצדק".

המאמן הזמני המשיך: "הבעיה עמוקה. כל הקבוצה צריכה לעשות הגנה, אנחנו רכים וסופגים שערים קלים מאוד. אנחנו מודעים לעניין, זאת עובדה. מנסים לתקן, מנסים לשפר, אבל במבחן התוצאה כשלנו. ראינו את עומק הבור בבוגרים לפי התוצאות שלא מצופות ממכבי חיפה, אנחנו רוצים שחיפה תרוץ לאליפות כל הזמן וזה לא קרה. נקראתי לדגל".

"אני אדם אופטימי מטבעי, לכן הגעתי לבוגרים. רציתי שננסה לעשות כמיטב יכולתנו בניסיון לשפר את המצב, אבל זה לא צלח במשחקים האלו. לפעמים אתה מרגיש חסר אונים, כי אתה יודע מה צריך לעשות אבל בסופו של דבר במהלך המשחק זה לא עובד כי היריב בעליונות ועושה את הדברים הנכונים. אנחנו קצת פחות, ואז משלמים מחיר ברמות האלה בדמות שערים קלים שאתה סופג".

"אני יכול לעמוד על הקווים של מכבי חיפה בשנה הבאה. אין לי ספק. אני לא מאמן מהיום. חיפה צריכה לעשות חושבים בקיץ. צריך לתקן את סוף העונה, את כל העונה הזאת, בצורה טובה יותר".