שמח ומרגש. שחקני מכבי תל אביב הגיעו היום (שישי) לחגיגות של ארגון האולטראס "מכבי פנאטיקס" בכדי לציין את האליפות ה-26 בתולדות המועדון, אותה הבטיחו הצהובים בשבת האחרונה. מעבר לשמחה המשותפת, זו היתה הזדמנות עבור חלק מאוהדי הקבוצה להיפרד מהכוכב הגדול ביותר שלהם - ערן זהבי.
החלוץ, שסיפק פוטו-פיניש אדיר לעונה, אותה סיים עם 12 שערים בסופו של דבר, עלה לבמה כדי לדבר עם האלפים שהגיעו: "היום אני לא בוכה, ירדו מספיק דמעות ויש מאחוריי שמחה אושר. רוצה להגיד לכם, לארגון לכל הקהל - תודה על הרגעים הכי מרגשים שיש. מהרגע שהגעתי עד השנייה שהלכתי, אתם מרגשים".
זהבי המשיך: "לקחנו אליפות שנתיים ברציפות אבל אל תאבדו את הרעב הזה לעוד. מבקש מכם - כל אליפות, כל תואר, לחגוג כאילו זה האחרון, כי אתם לא יודעים מתי יגיע הבא. מגיע לכם על כל האהבה שאתם נותנים לשחקנים, בעזרת השם יש לנו אוהדים שנמצאים בשבי בעזה. יש פה חולצות של גלי וזיו, ולא רק הם - כולם. אני אוהב אתכם מהלב".