הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

שלושער ב-10 דק' לדאפה, 2:5 להפועל ת"א

הכנה: האדומים לא התקשו מול ספרטקוס. בוסקילה וארצ'ל מצאו את הרשת

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.03.26 - 17:48
Getting your Trinity Audio player ready...

ממשיכה להתחבר. הפועל ת"א ניצחה היום (רביעי) 2:5 את ספרטקוס הקפריסאית מהליגה השנייה במשחק הכנה, בו דניאל דאפה כבש שלושער לאחר שעלה מהספסל.

מור בוסקילה (34) מצא את הרשת ראשון אחרי פריצה מצוינת פנימה, אך טעות של זיו מורגן (40) הובילה לשער שוויון זמני. האדומים שינו את כל שחקני השדה במחצית השנייה, בה הגיע המופע של דאפה, שמצא את הרשת בדקה ה-72 מבישול של מרקוס קוקו, ה-79 מבישול של שאנדה סילבה ושוב בדקה ה-82, אחרי ששוער ספרטקוס בעט עליו את הכדור שנכנס לרשת. טל ארצ'ל (85) הבקיע את השער החמישי בהתמודדות. ספרטקוס רק צימקה בדקה ה-87.

ההרכב של הפועל ת"א במחצית הראשונה: גד עמוס; זיו מורגן, פרנאן מאיימבו, שחר פיבן, דורון ליידנר; לוקאס פלקאו, גיורגי קופרבה, רביד אוליצקי; רוי קורין, מור בוסקילה ועומרי לוי.

ההרכב של הפועל ת"א במחצית השנייה: גד עמוס; מרקוס קוקו, טל ארצ'ל, צ'יקו, יזן נסאר; אל ים קנצפולסקי, יותם כלפא, עומרי אלטמן; שאנדה סילבה, דניאל דאפה, עמנואל בואטנג.

הקבוצה תפגוש את מכבי חיפה במחזור הראשון עם חזרת הליגה ב-4 באפריל, כשהקבוצה בעיצומו של מחנה אימונים בקפריסין. הקבוצה ניצחה אמש 0:2 את איה נאפה משערים של רוי קורין ועומרי לוי, כשדאפה ואלטמן בישלו בהתאמה.

-->