הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אלעד אמיר צפוי לקבל הזדמנויות עד תום העונה

במכבי חיפה בונים על הבלם ששב מפציעה: "העתיד בהגנה יחד עם ליסב עיסאת"

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   27.03.26 - 10:01
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי חיפה תעלה בשבוע הבא הילוך בכל הקשור להכנה למשחק נגד הפועל תל אביב שייערך בשני הבא (6 באפריל), וכרגע היא מתאמנת בסגל חסר ללא הזרים שלה והנציגים השונים בנבחרות.

בין אלה שישובו לפעילות נמצא הבלם אלעד אמיר שנפצע בברכו במשחק נגד מכבי תל אביב לפני קצת יותר מחודשיים ונמצא כי הוא סובל מקרע חלקי ברצועה הצולבת ושבר דחיסה.
מומחי ספורט העריכו שייתכן שסיים את העונה, אך אמיר והצוות הרפואי של המועדון עבדו שעות נוספות במהלך השיקום וכבר לפני שבועיים הוא שב לאימוני ריצה. כלומר פחות מחודשיים לפציעה.

במכבי חיפה מרוצים מהמקצוענות שהציג ומהתנהלותו מרגע הפציעה וכמו כן מהעובדה שהוא יוכל לעמוד לרשותו של ברק בכר לישורת האחרונה של העונה ובלוח הזמנים הצפוף שנוצר בשל המלחמה.

במכבי חיפה בונים על אמיר שהאריך לאחרונה את חוזהו והוא צפוי לקבל הזדמנויות. "הוא בלם צעיר ומוכשר, אמיר וליסב עיסאת הם העתיד שלנו במרכז ההגנה", אמר גורם במועדון.
-->