האם מכבי חיפה בדרך לחיזוק משמעותי מהליגה הרומנית? על פי דיווחים ברומניה, הקיצוני של נבחרת רומניה ואחד הכוכבים הגדולים של ראפיד בוקרשט, אלכסנדרו דוברה, החליט לעזוב את המועדון באופן מיידי בעקבות פיצוץ עם מאמנו, קוסטל גאלקה. על פי פורטל ההעברות "Transferfeed", הירוקים מהכרמל, שכבר הביעו עניין בשחקן בחלון ההעברות האחרון, עשויים לנצל את המצב ולהגיש הצעה רשמית, כשגם אוטרכט ההולנדית בתמונה.
הקרע בין דוברה לראפיד הגיע לנקודת אל-חזור לאחר התיקו 0:0 מול פ.צ ארגש. דוברה סיפק הצהרות "בוטות" בסיום המשחק, ובתגובה החליט המאמן גאלקה לשלול ממנו את סרט הקפטן. השחקן, שחש מושפל מהצעד, הנחה את סוכנו למצוא לו קבוצה חדשה עוד הקיץ. בעוד שבחורף האחרון דרשה ראפיד "סכום דמיוני" של כ-4 מיליון יורו עבורו, כעת נראה כי בשל הנסיבות המועדון יתפשר על כמחצית מהסכום (אזור ה-2 מיליון יורו).
דוברה בן ה-27 מציג מספרים מרשימים העונה, עם 17 שערים ובישול ב-37 הופעות בכל המסגרות. לשחקן הכנף, שערכו בשוק מוערך בכ-3.2 מיליון יורו, יש קריירה עשירה בחו"ל שכללה שמונה שנים בקבוצות כמו בורנמות', וויגאן ודיז'ון, בטרם חזר לרומניה באוקטובר 2024. מי שנמצאת גם כן בתמונה להחתימו, לפי הדיווח, היא אוטרכט.
גורם במכבי חיפה מסר לערוץ הספורט: "הוא היה ברשימות וירד מהפרק".