הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

רן קוז'וך: "היו רגעים ששיחקנו כמו אלופים"

מאמן ב"ש לאחר ה-2:2: "היינו צריכים לכבוש ולא לעשות עבירות מיותרות"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.04.26 - 22:25
Getting your Trinity Audio player ready...

הפועל באר שבע כבר הרגישה בידיים את הניצחון במשחק העונה. האדומים היו ביתרון כפול על בית"ר ירושלים וגם ראו את האורחת נותרת בעשר שחקנים, אבל עמוק בתוספת הזמן הגיע ה-2:2 של הצהובים שחורים, שהשאירו את הפער מהמוליכה על 2 נקודות בלבד.

מאמן ב"ש רן קוז'וך סיכם: "אני יוצא מאוכזב מאוד מהתוצאה. מסתכל על רגעים במשחק ואם נבין כמה טובים אנחנו יכולים להיות כשאנחנו משחקים את הכדורגל שלנו אז מצפה לנו עתיד טוב. אני מאוד גאה בשחקנים שלי, על הרבה רגעים במשחק הזה. בדקות הסיום היו רגעים שהיינו צריכים לדעת לשים את הכדור ברשת ולא לעשות עבירות מיותרות".

 

"יש הרבה רגעים במשחק הזה שהפועל באר שבע שיחקה כמו אלופה, את הרגעים האלה אנחנו צריכים לקחת איתנו. הצלקת של השנה שעברה? חלק מהדרך".

"הטעות של לופז? גם אני לא חף מטעויות. אנחנו ביחד וחזקים ביחד. התוצאה טיפה צובטת כי זה משחק שאם היינו ממשיכים לשחק בקצב של המחצית הראשונה היה נגמר אחרת. נכון, זה מועך את הלב אבל אני כמאמן צריך להיות מספיק אחראי כדי לזכור איזה דברים אנחנו עושים כמו שצריך".

בלם הקבוצה אור בלוריאן הוסיף: "מאכזב מאוד לסיים ככה כשבדקה 90 אחרי שליטה שלנו שיכולנו לכבוש את השלישי והרביעי. אבל אין מה לעשות זה הכדורגל ויש משחק חשוב בשלישי. שרשרת של טעויות, אולי קצת נאיביות. יכולתי לשים את הכדור קדימה, קצת חוסר ריכוז והעבירה של לופז, היינו צריכים לעמוד טוב יותר בנייח בו הגיע השער.

הבלם המשיך: "בחצי השני שיחקנו פחות טוב וידענו שהם יהמרו יותר וילחצו אבל בסוף הם לא הגיעו ולא סיכנו אותנו יותר מידי בשערים. בסוף היו לנו המצבים שלנו. מנטאלי? אני לא חושב שזה קשור למנטלי, ברור שמאוכזבים ולא היה צריך לקרות. צריכים לקחת אחריות כקבוצה.

מחר נעשה שחרור טוב והכנה טקטית ופיזית. בשלישי שוב נבוא להראות הפועל ב"ש לוחצת חזקה דומיננטית ולוחצת ובעזרת השם ננצח את המשחק מול מכבי ת"א".
-->