הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"החגיגה של סייד אבו פרחי? שיתעסקו בעצמם"

צפו בתקציר. במכבי ת"א הגיבו לעימות במנהרה וסיכמו את ה-1:3 על מכבי חיפה. "אם ננצח את ב"ש, נוכל לדבר על מאבק האליפות"

תומר לוי
תומר לוי   26.04.26 - 05:50
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי שניצלו את התיקו בין הפועל ב"ש לבית"ר ירושלים וצמצמו את הפער מהפסגה ל-8 נקודות עם 1:3 מרשים על מכבי חיפה, במכבי ת"א קיבלו תיאבון.

"עכשיו אנחנו מבינים את המשמעות של המשחק מול ב"ש בשלישי", אמרו במועדון, "אבל באותה נשימה אסור לקבל סתירה כפי שקבלנו לפני כמה שבועות, הפעם צריך לנצח ואז נוכל לדבר גם על מאבק האליפות". 


במועדון ישנה שביעות רצון גדולה, כאשר שני שחקנים במוקד - סייד אבו פרחי שכבש אמש עוד שער חשוב, כמו הליו וארלה שבשבועות האחרונים נעשה שחקן מפתח ומגלה יכולת גבוהה. מכבי ת"א אומנם תחסר את רוי רביבו וטייריס אסנטה המוצהבים, אבל גם בקבוצה יודעים שהשניים "צריכים קצת מנוחה כי העומס עליהם גדול מאוד". מנגד מי שישובו לסגל מהרחקה הם דור פרץ ואושר דוידה, בעוד מוחמד עלי קמארה הפצוע עדיין בספק למשחק. 

לגבי התקרית בין אבו פרחי לחלק מהקהל של מכבי חיפה הגיבו בקבוצה: "הוא הלך לעשות את החגיגה הרגילה שלו עם דגל הקרן, וכבר שם החלה התנפלות, קללות קשות מהיציע וזריקת חפצים. דולב חזיזה הגיע ופתאום במנהרה גם עבדולאי סק שבכלל לא היה בסגל. שכל אחד ידאג לסדר אצלו בבית".


-->