הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"בסכנין הטריפו את הקהל כדי לעשות בלאגן"

מימר: "רציתי לסיים שם את העונה". דבוש למשקיף: אוהד ניסה לתקוף אותי

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   28.04.26 - 21:31
Getting your Trinity Audio player ready...

שרון מימר הגיע הערב (שלישי) לבכורה על הקווים של מ.ס אשדוד כאשר מן העבר השני האקסית בני סכנין, והצליח לחלץ נקודה בדקה ה-96 בזכות שער של נהוראי דבוש שקבע 1:1 בדוחא. בסיום המשחק, דבוש פנה למשקיף המשחק וטען: "אוהד בני סכנין ירד לדשא וניסה לתקוף אותי".

"בואו נסגור את זה - עברתי פה שישה או שבעה חודשים מדהימים שנהנתי מכל רגע", סיכם מימר, "יש פה אנשים שעובדים ומכבדים, יש פה מקום טוב שמאוד אהבתי ורציתי לסיים בו את העונה. חשוב להגיד שאני לא כועס על האוהדים, עד אותו מקרה העריכו את שעשינו. לצערי יש בהנהלה וספונסרים כמה אנשים שטובת סכנין לא בדיוק לנגד עינהם אלא אינטרסים אישיים והם הטריפו את הקהל וסיפרו סיפורים כדי לעשות בלאגן. חבל, רציתי לסיים את העונה בסכנין".

"קשה לשחק עם משקולות על הרגליים, השחקנים מאוד רוצים - הכל הולך קשה", המשיך, "נחבק את הנקודה ונצבור ביטחון. היה לי יום וחצי בסך הכל. תוך כדי תנועה יהיה לי יותר זמן לתקן אותם ולהראות להם מה אני רוצה לעשות. אשדוד זה מקום שלא הייתי בו ושמעתי הרבה דברים, יש למועדון הזה פוטנציאל מאוד גדול, יש רצון לעשות עונה מיוחדת. נצטרך לשמור על הקבוצה בליגת העל, אני רואה עתיד ורוד ביחד איתי".

נהוראי דבוש התייחס בסיום לאירוע בסיום המשחק ואמר: "עשיתי אימון אחרי המשחק, ורצתי לצד לכיוון היציע של סכנין, לא בכוונה, ואוהד ירד ופשוט ניסה לרדוף אחריי. לא עשיתי שום דבר. רצתי לחדר ההלבשה, הוא לא הספיק לעשות משהו".

אוהד קדוסי, שמילא את מקומו של יוסי אבוקסיס המורחק על הקווים של סכנין, אמר: "אני לא יכול להגיד שאני מאוכזב, שיחקנו טוב היום. אני מאוד מרוצה מאיך ששיחקנו היום, גם אני וגם יוסי שהסתכל מלמעלה, ראינו קבוצה טובה שמגיעה למצבים ויודעת מה היא רוצה מעצמה. אולי גם הגיע לנו פנדל, לא ראיתי את זה עדיין. מגיע שאפו לשחקנים על לחימה ומשחק כדורגל טוב - מקווה שנמשיך כך".

"אני פחות אוהב לעמוד על הקווים בעקבות הנסיבות שנוצרו", המשיך, "אני מאוד נהנה לעבוד עם יוסי ומה שצריך אני אעשה".

קדוסי המשיך ודיבר על המקרה הרפואי שקרה במחצית: "זה מקרה לא נעים, מאחלים החלמה מהירה והמון בריאות. זה הכי חשוב, עצרתי באותו רגע את האסיפה".

מוסטפה שיח יוסף: "הגיע לנו ניצחון אבל ספגנו בדקות הסיום, התכוננו טוב והכל מלמעלה. אנחנו לא סתם במקום הזה, אנחנו חייבים בכל משחק לעשות את העבודה ולהראות טוב, זו העבודה שלנו בסוף. ברוך השם אני מעריך כל דקה על המגרש, בכל פעם שאני על המגרש אני אעשה את המקסימום כדי לשמח את המשפחה".

-->