הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"בכר הוא המאמן שהכי מתאים למכבי חיפה"

פרטים נוספים מהפגישה: הצוות הזר שרפאלוב עשוי להביא ועמדת המאמן על הסגל

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   27.05.26 - 06:50
Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
(אלן שיבר)
מכבי חיפה עמדה בפניי ימים גורליים וחוסר וודאות בנוגע להמשך דרכו במועדון של המאמן ברק בכר, על אף שהוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת. זאת עד השיחה שהתקיימה אמש (שלישי), בין המנהל המקצועי ליאור רפאלוב למאמן ושם נקבע מתווה שיתוף הפעולה בין השניים, כפי שנחשף בערוץ הספורט.


רפאלוב קיבל סמכויות נרחבות וצפוי לעבות את הצוות הקיים באנשי מקצוע זרים, בעוד בכר יקבל החלטה באיזה עוזר מאמן לבחור, לאחר שעשרות מועמדים הוצעו לו.

בכר הבהיר כי הוא מאמין בשלד הקיים וכי הקבוצה עם חיזוק מתאים תוכל להתחרות העונה על כל התארים, לאחר עונה כושלת במושגים של מכבי חיפה.

גורם במכבי חיפה: "בכר הוא המאמן הכי מתאים למועדון. הוא היה חלק משיאים והוא יכול להחזיר את הקבוצה לתקופות הטובות. כולם למען מטרה זהב".

בנושא אחר, מכבי חיפה איבדה לתקופה ארוכה את שני המגנים השמאליים שלה, ינון פיינגזיכט ופייר קורנו, שקרעו את הרצועה הצולבת.

בכרמל מתכוונים לצרף מגן שמאלי שיגיע לצידו של המגן דניאל גולני ששב מהשאלה לעירוני טבריה.
-->