אחרי עונת חזרה מושלמת לליגת העל עם העפלה לפלייאוף העליון, בהפועל פתח תקוה כבר חושבים על העונה הבאה ומתחילים בבניית סגל הקבוצה.
אחרי שכבר הודיעה על צירופם של מספר שחקנים, לערוץ הספורט נודע כי הקבוצה מאם המושבות סימנה סימנה את רוי ששון מבית"ר ירושלים. לאור העזיבה של שחר אמסלם להפועל ראשון לציון, עומר פרץ רוצה שוער בכיר שיתמודד עם עומר כץ על אפודת השוער הראשון.
נכון לעכשיו, עושה רושם שבפתח תקווה בחרו בשוער הצעיר של הקבוצה מהבירה. הכחולים יכנסו לשיחות מול הירושלמים במטרה להבין אם בית"ר מסכימה להשאלה בלבד או מוכנה למכור אותו תמורת סכום מסוים.
אחרי צירופם של אבישי כהן לקו ימין ויזן נסאר בשמאל, בקבוצה ממשיכים את המגמה של חיזוק הקו האחורי וכעת עברו לעמדת השוער - במטרה שהוא ועומר כץ ידחפו אחד את השני.
ששון הושאל העונה להפועל כפר שלם במדיה רשם 35 הופעות בהן ספג 59 שערים ושמר 6 פעמים על רשת נקיה. לפני כן הוא הושאל לבני יהודה במדיה שיחק 29 פעמים, ספג 34 שערים ושמר 8 פעמים על שער נקי. בבית"ר יש לו חמישה משחקים בהם ספג ארבעה שערים.