הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מותג הלבוש החדש של בית"ר ירושלים

צעד כלכלי נוסף: לאחר השקת מועדון האוהדים, הקבוצה נכנסת לתחום האופנה

תומר לוי
תומר לוי   15.06.26 - 18:37
Getting your Trinity Audio player ready...
(באדיבות בית"ר ירושלים)
(באדיבות בית"ר ירושלים)
לאחר השקת מועדון האוהדים, בית"ר ירושלים בצעד כלכלי נוסף: המועדון השיק היום (שני) את מותג הלבוש החדש BJR - אשר יהיה נושא הדגל של בית"ר בתחום, יחד עם חברת "פקטורי 54".

המהלך מהווה צעד אסטרטגי משמעותי עבור בית"ר, המצטרף לשורה מצומצמת של מועדוני כדורגל בעולם שבוחרים לפתח ולייצר מותג לבוש עצמאי הנושא את זהותם, ערכיהם וה-DNA הייחודי שלהם. 
באמצעות BJR, כך טען המועדון, בית"ר תהנה משליטה מלאה בתהליכי העיצוב, הפיתוח והייצור של מוצרי הלבוש, תוך התאמה מדויקת לצורכי המועדון ולאוהדיו.

בעלי בית"ר, ברק אברמוב, אמר לאחר המהלך: "יש רגעים שהגיע הזמן להתחדש בהם, לבנות משהו חזק יותר, כזה שמרגיש נכון מהרגע הראשון. בגלל זה בנינו את BJR. לקחנו את האנרגיה והעוצמה הבית"רית ובנינו מותג בית חדש. חד יותר, נכון יותר, איכותי יותר, והכי חשוב רק שלנו. בשביל זה הלכנו עד הסוף, האריה, המנורה ומי שאנחנו".
-->