קבוצות הכדורגל הישראלי ממשיכות להתכונן במרץ לעונה הבאה, כאשר בית"ר ירושלים, הפועל ת"א ומכבי ת"א קיימו אמש משחקי הכנה מוקדמים לקראת 2026/27. בשלב זה הדבר המשמעותי ביותר הוא להיכנס כמובן לכושר, אך מעבר לכך מספר שחקנים צעירים קיבלו הזדמנות.
עמית חילו (בית"ר ירושלים). פתח בהרכב לצד רועי אלימלך, בריאן קראבלי ואורי דהן. בקבוצה סימנו אותו מראש בתור מי שעשוי למלא את עמדת המגן השמאלי בעת הצורך, כאשר האלטרנטיבה הראשונה לירדן כהן היא גיל כהן.
חילו, שיחגוג באוקטובר את יום הולדתו ה-19, הוא מגן שמאלי שגדל באקדמיה של בית"ר והספיק לשחק בנבחרת ישראל לנוער. הוא חתם לפני כשנה על חוזה מקצועני ראשון בקבוצה ואף התאמן עם הבוגרת, כשהוא שותף במשחק הכנה מול הפועל חיפה במרץ בזמן שאגת הארי.
הוא נחשב למגן התקפי שיודע לנוע עם הכדור ולהיכנס לרחבה בעת הצורך, במה שיכול להפוך אותו לשחקן שימושי ברוטציה. ירדן כהן, לשם ההשוואה, הבקיע ארבעה שערים ובישל ארבעה נוספים בכל המסגרות העונה. למרות זאת, הוא גרם לפנדל במה שהעיד על כך שדרוש ליטוש נוסף.
נועם שוורץ (מכבי ת"א). הצהובים הפסידו 1:0 ל-UMT במשחק הכנה בו שותפו שחקני נוער רבים, כששוורץ עלה בדקה ה-75 ומסר בין היתר כדור טוב ליונס מלדה אותו הוא נעץ לרשת החיצונית. שוורץ, שיחגוג במהלך החודש את יום הולדתו ה-20, שיחק העונה בכפר שלם.
שוורץ היה שחקן הרכב בכפר שלם בליגה הלאומית לאורך העונה, כשהוא רשם ארבע הופעות במדי הנבחרת הצעירה ושיחק בנבחרות ישראל השונות. שוורץ הוא מגן ימני שחתם על חוזה בקבוצה הבוגרת ב-2024 ועשוי לקבוע יתד לקראת העונה הבאה.
עומרי לוי (הפועל ת"א). לוי פתח בהתקפה של הפועל ת"א במחצית השנייה לצד מור בוסקילה וסתיו טוריאל, המחצית בה הובקעו 5 מ-6 שערי המשחק. לוי עבר בגיל 14 לקבוצה ואף שותף בשני משחקים בליגת העל הבוגרת העונה.
לוי חתם לאחרונה על חוזה לשלוש וחצי שנים בקבוצה הבוגרת, כשהוא מוסר טוב והבקיע 11 שערים העונה בליגת העל לנוער. הפעם הוא תופקד לצד שני יוצרים טובים, בדמות בוסקילה וכמובן סתיו טוריאל.