רשמי: אחרי שהיה מבוקש כל הקיץ, בעבקבות גביע העולם המרשים שלו בנבחרת פנמה, עסקת מעברו של קשר קריית שמונה לסלובן ברטיסלבה נחתמה היום (ראשון) באופן רשמי, והוא עבר למועדון הסלובקי.
השחקן הצטרף לאלופה המקומית ולכן לא חבר לשאר הקבוצה במחנה האימונים בפולין. בקריית שמונה העניקו לו את הזמן כדי למצות את האפשרות למעבר. מי שמאמן את קבומתו החדשה של מרטינס הוא לא אחר מאשר קשר העבר האגדי יאיא טורה.
אחרי סאקו בנגורה, מוחמד אבו רומי, יאיר מרדכי ואסף צור, מרטינס יצטרף לרשימה מכובדת של שחקנים שעשו בשנים האחרונות את קפיצת המדרגה מקריית שמונה לקבוצה או ליגה בכירה יותר ובמועדון נרגשים מכך: "לא מובן מאליו שכל כך הרבה שחקנים מתפתחים בקבוצה הזו, יש לנו הרבה על מה להיות גאים", אמרו בק"ש.
בתוך כך, לאחר שערכה אמש ערב גיבוש מהנה במחנה, הקבוצה של שי ברדה צפויה לשוב לישראל ביום רביעי. משחק הבכורה שלה יהיה ביום שלישי הבא מול מכבי חיפה בגביע הטוטו. בקבוצה צפויים להתחזק בעיקר במרכז המגרש, בדמות מחליף זר למרטינס וקשר ישראלי על חשבונו של אביב אברהם.