הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

חאלד דוכי: "לארי קאיודה כבר הסכים להצטרף לבני סכנין"

מנכ"ל המועדון ל-"5 באוויר": "מגיעים לסיכומים על שחקנים והם מבטלים"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   21.07.26 - 14:14
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

ההסבר. בני סכנין ממשיכה במאמצי החיזוק לקראת עונת 2026/27, כאשר היום (שלישי) הסביר ב-"5 באוויר - חדר החדשות" מנכ"ל המועדון חאלד דוכי על מה שמתנהל מאחורי הקלעים, תוך שהוא מתייחס לאחד מיעדי הרכש המרשימים של הקבוצה שלבסוף לא הגיע - לארי קאיודה.

דוכי פתח ואמר: "שחקנים זרים יש בעיה, יש לנו בעיה רצינית עם שחקנים זרים. נכון שהחתמנו ארבעה זרים, אבל יש עוד שניים או שלושה שאנחנו רוצים - חלוץ, בלם ומגן ימני. מגיעים לסיכומים עם שחקנים טובים ואז ברגע האמת מגלים שהשחקן רוצה לדחות את זה".

על קאיודה אמר: "אני לא יודע, עד ששכנעו אותי והשכנענו שנקבל את החוזה שלו, היינו בטוחים שהוא שחקן טוב שיכול לעזור לנו. אנחנו באמת רצינו והסכמנו להחתים אותו, והוא גם הסכים דרך הסוכן הישראלי שלו. בסוף משום מה הוא משך ומשך את זה, ובסוף חתם בטורקיה. זה מה שקרה".

"קרו דברים עם שחקנים אחרים שניסינו והגענו לסיכומים ואז הם בסוף לא מגיעים בגלל המשפחה, או האישה, או איראן...", סיכם. "זה קושי, זו לא בעיה רק של סכנין אלא גם של קבוצות אחרות. אנחנו רוצים לשפר את התדמית של סכנין בישראל ובחו"ל".