הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

המחליף של לויזוס לויזו: דגלאס אווסו סיכם בהפועל ת"א

הקיצוני הימני בן ה-20, שעבר במהלך העונה החולפת לכוכב האדום בלגרד וכבר היה על סף מעבר לוויקטוריה פלזן בקיץ הנוכחי, בדרכו לישראל. כל הפרטים

הדר יעקבי
הדר יעקבי   03.08.26 - 19:40
Getting your Trinity Audio player ready...

המחליף של לויזוס לויזו: הפועל תל אביב בדרך להחתמתו של שחקן הכנף דגלאס אווסו, שחקנה של הכוכב האדום בלגרד, שסיכם את תנאיו בקבוצה. המועדונים קרובים להבנות גם כן, ונראה כי המעבר יושלם בקרוב.

הגנאי בן ה-20, שמוערך ב-4.5 מיליון יורו לפי טרנספרמרקט, נרכש ע"י הכוכב האדום בלגרד ממש בינואר האחרון תמורת 2.2 מיליון יורו. אווסו היה על סף מעבר לוויקטוריה פלזן לקראת הקיץ האחרון תמורת 3.3 מיליון יורו, אך נכשל בבדיקות הרפואיות במה שמנע מעבר. 

אווסו, ששיחק עד כה כשחקן כנף ימני עם רגל שמאל חזקה, דחף להגעה לישראל, ולמעשה למעבר הפוך מזה של לויזו.

אווסו הבקיע שני שערים ובישל אחד נוסף מאז שעבר לכוכב בינואר האחרון, כשקודם לכן הוא שיחק ברדניק הסרבית וסך הכל כבש 9 שערים ב-33 הופעות בליגה הסרבית הבכירה בעונה החולפת.