על אף פתיחת העונה החיובית, קצב מכירת המינויים במכבי נתניה היום (שלישי) נמוך ביחס לשנה שעברה ועומד על 2300 כאשר היהלומים היו משוכנעים שבואו של דולב חזיזה יעיר חלק מהאוהדים, אך בינתיים זה לא קורה. בזמן שקצב המכירה של הצהובים שחורים לא ממריא, בעלי הקבוצה לשעבר, אייל סגל רכש שבעה כאלו.
בנתניה מספרים שהוצעו לו מינויים ליציע כבוד כמו לכל בעלי תפקיד ושחקני עבר אך הוא בחר לרכוש את שלו לצד הגוש המעודד, מקום בו תמיד היה, גם כבעלים.
כזכור, סגל היה זה שהציל את המועדון לפני תשע שנים כאשר היה מצוי באחת מתקופתיו הקשות ביותר עם כניסה לפירוק וסימני שאלה רבים לגבי העתיד. במשך כמעט עשור השקיע את כל כולו על מנת להחזיר את אחד המועדונים הוותיקים בכדורגל הישראלי למקום הראוי לו.
במהלך תקופה זו השקיע כ-40 מיליון שקלים מכספו הפרטי. כמו כמעט כל בעלים בכדורגל, גם סגל חווה בשנים האחרונות ביקורת מהיציעים כשהקבוצה לא עמדה בציפיות, אך באהבתו למכבי נתניה אין להטיל ספק.
בצד המקצועי, באסם זערורה שכבש שבעה שערים בעשרת המשחקים האחרונים בהם שותף יחזור להרכב במשחק הקריטי מול הפועל פ"ת, שם רק ניצחון ישאיר לקבוצה של רוני לוי סיכוי להעפיל לשלב הבא.
הבשורה הטובה מגיעה מכיוונו של אלון אזוגי. המגן שנפל על כתפו בהפסד להפועל ר"ג סובל מתת פריקה בלבד והמשמעות היא שאחרי המשחק הקרוב כבר יוכל לחזור.
הקפטן כארם ג'אבר ישוב להרכב על חשבונו. דור חוגי, שתוכנן לשחק במשחק האחרון ונאלץ להישאר על הספסל עקב החילופים של שחקני ההגנה, אמור לפתוח ב-11.