הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"איזה מזל שדור פרץ פה": במכבי תל אביב מתמוגגים

הצהובים חגגו על הפועל ירושלים עם 2:5 גדול ברחובות ויצאו מרוצים מהקפטן שחגג שלושער ראשון בקריירה, כמו גם מהתוצאה: "הוכחנו שיש כאן קבוצת כדורגל שמסוגלת לתת תצוגות"

הדר יעקבי
הדר יעקבי   24.08.26 - 07:12
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי תל אביב פתחה אמש (ראשון) את עונת 2026/27 עם ניצחון גדול במחזור הראשון נגד הפועל ירושלים. הצהובים סיפקו חמישייה גדולה לרשת של האדומים מהבירה וזאת אחרי מחצית ראשונה חלשה יותר מאשר 45 הדקות האחרונות, בה הצהובים כבשו שלושה שערים והציגו כדורגל נהדר.

במועדון היו מרוצים מאוד אחרי הניצחון וחגיגת השערים שהציגו אמש ברחובות: ״היה חשוב להחזיר את האנרגיות החיוביות לחדר ההלבשה ולקהל", אמרו במועדון, "להראות שאנחנו מסוגלים. זה משמעותי לא רק כניצחון לנקודות, אלא גם כדי להוכיח שיש פה קבוצה שיכולה לתת תצוגת כדורגל״.
מי שקיבל מחמאות גדולות היה דור פרץ שרשם את אחד המשחקים הטובים שלו בקריירה, במהלכו הוא גם כבש את השלושער הראשון שלו אי פעם: ״איזה מזל שהוא פה״ התמוגגו בחדר ההלבשה, זכר לדאגה בקיץ שמא לא יאריך את החוזה שלו עם הקבוצה.

בתוך כך, הצהובים גם התייחסו אמש לאירועים האלימים שהתרחשו מחוץ לאיצטדיון ברחובות. במועדון לקחו בכובד ראש את הנושא ויעשו מאמצים לאתר את אותם פורעים במטרה להרחיקם ממשחקי הקבוצה. במקביל, בקבוצה מצפים מהמשטרה לעשות את עבודתה במטרה להגיע למיצוי הדין עם אותם פורעים.